Keičiasi „Maxima LT“ komunikacijos vadovė – E. Dapkienė karjerą tęs ne grupės įmonėse

Nuo 2022 m. spalio 21 d. „Maximos“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento direktoriaus pareigas laikinai eis naujoji bendrovės Rinkodaros vadovė Renata Kežionienė. Šiose pareigose ji keičia Ernestą Dapkienę, departamentui vadovavusią 5 metus.

„Maxima“.<br> A.Srėbalienės nuotr.
„Maxima“.<br> A.Srėbalienės nuotr.
E.Dapkienė.<br>„Maximos“ nuotr.
E.Dapkienė.<br>„Maximos“ nuotr.
„Maxima“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Maxima“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 21, 2022, 5:57 PM, atnaujinta Oct 21, 2022, 6:02 PM

Šią savaitę R.Kežionienė prisijungė prie „Maxima LT“ komandos ir vadovauja Rinkodaros departamentui. Laikinai ji perima vadovauti Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentui, kuriam iki šiol vadovavo E.Dapkienė.

„Nuo visų kolegų tariu „ačiū“ Ernestai už profesionalumą vadovaujant įmonės komunikacijai ir rūpestingumą būnant vienu pagrindinių įmonės veidų. Per pastaruosius 5 metus „Maxima“ organizacijoje įvyko daug įvairių teigiamų pokyčių, kurių dalimi buvo ir Ernesta, taip pat prisidėjusi, kad šiuos pokyčius pamatytų ir „Maxima“ klientai.

E.Dapkienė – viena labiausiai patyrusių komunikacijos specialistų, reikiamais momentais įmonėje pademonstravusi tiek šaltą protą, tiek didelę empatiją. Džiaugiuosi, kad prie „Maxima“ komandos prisijungė Renata ir padės toliau stiprinti rinkodaros ir komunikacijos sritis“ – teigia „Maxima LT“ direktorius Tomas Rupšys.

E.Dapkienė ketina karjerą tęsti ne grupės įmonių veikloje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.