Kaip auginti verslą inovacijų pagalba?

Inovacijų agentūros projektas „TechHub“ įmones kviečia į nemokamas ekspertų konsultacijas verslui. Jų metu profesionalai patars inovacijų kūrimo ir diegimo, rinkodaros, pardavimų ir strategijos klausimais, papasakos apie verslo finansavimo priemones, mokesčių lengvatas ir padės sėkmingai vykdyti kitas veiklas. Konsultacijomis jau sėkmingai pasinaudojo virš 200 verslų.

Inovacijų agentūros projektas „TechHub“ įmones kviečia į nemokamas ekspertų konsultacijas verslui.
Inovacijų agentūros projektas „TechHub“ įmones kviečia į nemokamas ekspertų konsultacijas verslui.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2022, 3:58 PM

„Kiekviena įmonė nori siekti inovatyvumo ir efektyvumo, atrasti naujų klientų, paskatinti pardavimus, atrasti finansavimo galimybes. Tačiau rasti atsakymus į tai, kaip tai padaryti, tikrai nėra paprasta, ypač smulkiam, pradedančiajam verslui. „TechHub“ ekspertai jau trejus metus verslininkams padeda augti ir atrasti savo vietą rinkoje, tad tikimės, kad mūsų gerosios praktikos ir toliau prisidės prie tvarių ir inovatyvių Lietuvos verslų augimo“, – sako Gintarė Narakienė, Inovacijų agentūros projekto „TechHub“ vadovė.

Numatytos septynios pagrindinės temos, kuriomis įmonės galės konsultuotis individualiai ar dalyvauti grupinėse konsultacijų sesijose:

· Verslo strategija, modeliavimas, naudojant Business Model Canvas (BMC). Kaip atrasti savąją strategiją ir susikurti jos įgyvendinimo planą?

· Paraiškų rengimas, projektų administravimas ir valdymas. Svarbiausi projektų parengimo ir įgyvendinimo principai, paraiškų pildymo eiga ir jų pirminis vertinimas.

· Verslo ir / ar inovacijų finansavimo galimybės, priemonės ir mechanizmai. Inovacijų paramos priemonės ir institucijos, galimybės dalyvauti Inovacijų agentūros administruojamose priemonėse.

· Pelno mokesčio lengvatos: MTEP sąnaudų, intelektinės nuosavybės, amortizacijos, investicinių projektų.

· MTEP paslaugos ir/ar reikalingos įrangos paieška mokslo institucijose. Pagalba ieškant reikalingų mokslo paslaugų, kontaktų bei įrangos, kuri atitiktų Jūsų verslo poreikius.

· Rinkodara ir komunikacija: rinkodaros planas, prekės ženklo kūrimas, vizualinis identitetas, įėjimo į rinką strategija, komunikacijos kanalai ir priemonės.

· Produkto vystymas, konkurentų analizė, įėjimo į rinką strategija, tvarumas: kokią vertę kuriate, kuo išsiskiriate iš konkurentų, kaip ketinate siūlomą produktą ar paslaugą pristatyti rinkai ir kaip pasiekti klientus?

Projekto ekspertai gali padėti ne tik strategijos, rinkodaros, pardavimų klausimais, bet ir atrasti verslo finansavimo galimybes. „Šių metų pabaigoje bei kitų metų pradžioje Inovacijų agentūra paskelbs naujus finansavimo kvietimus. Užsiregistravusiems į konsultacijas galėsime suteikti visą reikalingą informaciją apie naujausias finansavimo priemones bei padėti paraiškų rengimo procese. Tad registruotis į konsultacijas verta jau dabar“, – sako Martynas Survilas, „TechHub“ inovacijų ekspertas.

Paslauga gali naudotis visų sričių iš anksto konsultacijoms užsiregistravusios įmonės. Paslauga bus teikiama visą projekto laikotarpį (iki 2023 m. rugsėjo mėn.) Vilniuje arba virtualiai pagal iš anksto suderintą grafiką. Registracijos formą rasite konsultacijos-verslui.html?lang=lt"="">konsultacijos-verslui.html?lang=lt"" target="_blank">čia.

„TechHub“ konsultacijų verslui programą įgyvendina Inovacijų agentūra, projektas finansuojamas Europos regioninio plėtros fondo lėšomis. Inovacijų agentūra įkurta agentūros „Versli Lietuva“ ir Lietuvos verslo paramos agentūros (LVPA) pagrindu bei konsoliduojant Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūros (MITA) vykdytas inovacinės veiklos funkcijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.