D. Trumpas po E. Musko sandorio: „Twitter“ dabar yra sveiko proto žmogaus rankose

Buvęs prezidentas Donaldas Trumpas penktadienį pasveikino socialinio tinklo „Twitter“ pardavimą technologijų milijardieriui Elonui Muskui, sakydamas, kad džiaugiasi, jog „Twitter“ „dabar yra sveiko proto žmogaus rankose“.

Turtingiausio pasaulio žmogaus 44 mlrd. dolerių vertės pasiūlymas pirkti bendrovę buvo įgyvendintas ketvirtadienį vakare po kelis mėnesius trukusios nežinomybės ir spekuliacijų.<br>www.usplash.com nuotr.
Turtingiausio pasaulio žmogaus 44 mlrd. dolerių vertės pasiūlymas pirkti bendrovę buvo įgyvendintas ketvirtadienį vakare po kelis mėnesius trukusios nežinomybės ir spekuliacijų.<br>www.usplash.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 28, 2022, 5:11 PM

Turtingiausio pasaulio žmogaus 44 mlrd. dolerių vertės pasiūlymas pirkti bendrovę buvo įgyvendintas ketvirtadienį vakare po kelis mėnesius trukusios nežinomybės ir spekuliacijų. „Labai džiaugiuosi, kad „Twitter“ dabar yra sveiko proto žmogaus rankose ir jo nebevaldys radikalūs kairieji lunatikai ir maniakai, kurie iš tiesų nekenčia mūsų šalies“, – sakė D. Trumpas savo socialinėje platformoje „Truth“.

„Tesla“ vadovas E. Muskas užsiminė, kad panaikins draudimą D. Trumpui naudotis tviteriu, įvestą po 2021 metų JAV Kapitolijaus šturmo, kurio kurstymu kaltinamas respublikonų lyderis. Tačiau D. Trumpas neatskleidė, ar ketina grįžti iš savo internetinės tremties.

Perspektyva, kad E. Muskas valdys tviterį, sukėlė nerimą aktyvistams, kurie baiminasi, kad padaugės priekabiavimo ir dezinformacijos, o ir pats E. Muskas garsėja kitų tviterio naudotojų trolinimu.

Kraštutinių dešiniųjų pažiūrų vartotojai „šventė“ sandorį, skelbdami tokius komentarus, kaip „kaukės neveikia“, ir kitas kandžias replikas, tikėdamiesi, kad dabar bus sušvelnintos moderavimo taisyklės.

„Tviteris dabar turi sunkiai padirbėti, kad atsikratytų visų botų ir netikrų paskyrų, kurios jam taip smarkiai pakenkė. Jis bus daug mažesnis, bet geresnis“, – sakė D. Trumpas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.