Lietuvoje dirbantiems ukrainiečiams laiku neišmoka atlyginimų

Širvintose esančiame baldų fabrike „Templari“ dirbantiems darbuotojams iš Ukrainos tinkamai neišmokamas atlyginimas, antradienį rašo portalas „lrt.lt“.

Bent dešimt darbuotojų iš Ukrainos bendrovėje atlyginimas neišmokėtas už rugsėjį bei dalį rugpjūčio.<br>M.Patašiaus nuotr.
Bent dešimt darbuotojų iš Ukrainos bendrovėje atlyginimas neišmokėtas už rugsėjį bei dalį rugpjūčio.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-11-08 08:19

Portalo duomenimis, bent dešimt darbuotojų iš Ukrainos bendrovėje atlyginimas neišmokėtas už rugsėjį bei dalį rugpjūčio.

Lietuvoje dirbantiems ukrainiečiams atstovaujantis teisininkas Sergejus Bedriga teigia, kad darbuotojai iš Ukrainos fabrike įdarbinti per tarpininkus – įdarbinimo įmonę „Ledira“, o problema kyla dėl to, kad „Templari“ nepateikia dokumentų apie darbuotojų išdirbtą laiką.

Fabriko atstovas nurodė, kad dėl susiklosčiusios situacijos bendradarbiavimas su „Ledira“ yra nutrauktas jau nuo spalio, S.Bedrigos teigimu, žiniasklaidai paprašius komentaro iš įdarbinimo įmonės darbuotojams atlyginimai išmokėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.