Parduotuvėse Jungtinėje Karalystėje – chaosas: žmonės it pakvaišę puolė prie vienos prekės

Prekybos tinklo „Aldi“ parduotuvėse Jungtinėje Karalystėje – neįtikėtinos scenos. Pirkėjai kone pliekėsi dėl į parduotuves pristatyto gėrimo.

Gėrimus pirkėjai išgraibstė, kai kuriems jų pritrūko, nors buvo leista įsigyti tik po vieną skirtingos rūšies gėrimo buteliuką.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Gėrimus pirkėjai išgraibstė, kai kuriems jų pritrūko, nors buvo leista įsigyti tik po vieną skirtingos rūšies gėrimo buteliuką.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 1, 2023, 2:04 PM

Britai vos atidarius prekybos vietas puolė prie dviejų „YouTube“ žvaigždžių – KSI ir Logano Paulo – sukurto gėrimo „Prime“. Tai įvairių natūralių skonių sportinis gėrimas su 10 proc. kokosų vandens, amino rūgštimis, antioksidantais ir elektrolitais.

Minėtus jutuberius „YouTube“ seka beveik 40 mln. žmonių, o anksčiau juos siejo varžybos bokso ringe.

Pirmą kartą šis gėrimas atsirado „Asda“ parduotuvėse spalį. Tąkart, kaip rašo „skynews.com“, pirkėjams buvo leidžiama įsigyti tik po tris butelius.

Ketvirtadienį, gruodžio 29 d., „Aldi“ tviteryje pranešė, kad, vykdydama akciją, butelius pardavinės už 1,99 svaro sterlingų (2,24 euro), tačiau pridūrė, kad jų atsargos ribotos ir iš karto nebus papildytos.

Į šią žinutę tviteryje sureagavo šimtai žmonių, norinčių sužinoti, kada tiksliai gėrimai bus pristatyti į parduotuves. Tai jau buvo ženklas, kad prekybininkų laukia beprotiška diena.

Gėrimus pirkėjai išgraibstė, kai kuriems jų pritrūko, nors buvo leista įsigyti tik po vieną skirtingos rūšies gėrimo buteliuką.

Pirkėjų šėlsmas neapsiribojo prekybos centrų lentynomis – internetiniame aukcione „eBay“ tinkle gėrimai buvo parduodami po tūkstančius svarų sterlingų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.