Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Lietuvoje – pirmasis komercinis svingerių vakarėlis: tokio populiarumo nė nesapnavo Dalyviams numatytos dvi sąlygos

Kad ir Lietuvoje rengiami svingerių vakarėliai, vieša paslaptis. Nenuostabu ir tai, jog jie yra labai uždari, todėl pašaliniai asmenys juose paprastai nepageidaujami. Tačiau laikai keičiasi ir kas iš tiesų vyksta už tokių vakarėlių durų, jau dabar galima ne tik spėlioti, bet ir pamatyti savo akimis. Klaipėdoje organizuojamas pirmasis šalyje komercinis svingerių vakarėlis.

Kad Lietuvoje rengiami svingerių vakarėliai, vieša paslaptis.<br>„Vakarų ekspreso“ skaitytojo ir asociatyvi pexels.com nuotr.
Kad Lietuvoje rengiami svingerių vakarėliai, vieša paslaptis.<br>„Vakarų ekspreso“ skaitytojo ir asociatyvi pexels.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Darius Čiužauskas

Feb 10, 2023, 2:47 PM, atnaujinta Feb 10, 2023, 2:59 PM

Jau kuris laikas klaipėdiečių akis bado viešose miesto vietose išklijuoti plakatai. Nors jie ir nedideli, yra ne tik gerai pastebimi, bet ir patraukia kone kiekvieno praeivio dėmesį.

Plakate matoma iš nugaros nufotografuota tik apatiniu trikotažu nuogumą prisidengusi moteris ir informuojama, kad vasario 18 d. Klaipėdoje vyks svingerių vakarėlis.

Taip pat nurodytas telefono numeris, kuriuo galima kreiptis dėl registracijos, ir socialinio tinklo paskyra. Joje visi kviečiami į didelę ir prabangią sodybą dalyvauti svingerių vakarėlyje.

„Vakarų ekspresui“ paskambinus plakate nurodytu telefonu, atsiliepė vyriškis. Sužinojęs, kad skambina žurnalistas, jis, nors ir buvo nemaža tikimybė, pokalbio nebaigė ir telefono neišjungė.

„Taip, plakate viskas parašyta teisingai. Vasario 18-ąją Klaipėdoje vyks svingerių vakarėlis“, – labai mandagiai patikino vyras.

Ne tik prisistatyti, bet ir pasakyti savo vardo jis nenorėjo. Tačiau informacijos neslėpė.

„Rengiu pirmąjį komercinį svingerių vakarėlį Lietuvoje. Dažniausiai jie pas mus būna uždari, skirti tik savų asmenų ratui ir kitų niekas nenori įsileisti.

Esame dalyvavę tokiuose kitų rengiamuose svingerių vakarėliuose ir mums nepatiko jų koncepcija. Pažiūrėjome, kaip tokie vakarėliai rengiami užsienyje, ir nusprendėme padaryti savo pajūryje“, – sakė vyras.

Jo teigimu, vakarėlyje gali dalyvauti visi norintys asmenys. Yra tik dvi būtinos sąlygos. Asmuo turi būti pilnametis ir susimokėti.

Kiek šis malonumas kainuoja? Ne tiek ir mažai – 300 eurų porai ar vienišam vyrui. Du vyrai pora nelaikomi, todėl į vakarėlį susirengę du draugai turės susimokėti kiekvienas už save. O štai dvi moterys gali būti įleistos ir kaip pora.

„Vakarėlis vyks didelėje ir prabangioje sodyboje šalia Klaipėdos. Ne pačiame mieste, kad paskui nebūtų kokių nors netikėtų nesmagumų. Griežtas konfidencialumas ir griežta apsauga yra garantuojami.

Bus vakaro vedėjas. Dalyvių lauks gėrimai, tam tikri žaidimai ir teminė programa suaugusiesiems. Taip pat ir pirtis su kubilais. Na, o vėliau bus galima reikštis laisva forma.

Vakarėlis prasidės 20 val. ir tęsis visą naktį“, – šypsojosi vyras.

Jis patikino, kad svingerių vakarėlį organizuoja vienas ir tai daro pirmą kartą. Tačiau leido suprasti, jog turi nemažai renginių organizatoriaus patirties.

Vyro teigimu, tuo jis oficialiai ir užsiima, todėl vakarėlis rengiamas legaliai.

Susidomėjimas šiuo vakarėliu pranoko visus lūkesčius.

„Visos vietos jau užpildytos. Buvo dar trečiadienį likusios tik dvi laisvos vietos panelėms. Vyrams jau senai vietų nebėra.

Iš viso bus 92 asmenys. Apie 40 procentų iš jų – moterys.

Planas buvo surinkti dalyvius iki vasario 18-osios. Paviešinome informaciją socialiniuose tinkluose, išklijavome plakatus mieste.

Tikrai nesitikėjome tokio susidomėjimo ir populiarumo. Supratome, kad reikėjo didesnės sodybos ieškoti.

Manau, kad šis renginys tikrai pavyks. Todėl jau dabar galiu pasakyti, kad faktas, jog jis vyks ir dar kartą. O gal ir ne vieną“, – ketvirtadienį „Vakarų ekspresą“ patikino komercinio svingerių vakarėlio organizatorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.