Nauja ekonomikos ir inovacijų viceministre taps Erika Kuročkina

Naująja ekonomikos ir inovacijų viceministre taps Erika Kuročkina, šiuo metu patarianti ministrei Aušrinei Armonaitei inovacijų, skaitmeninimo ir atvirų duomenų klausimais. Viceministrės pareigas E.Kuročkina pradės eiti nuo balandžio 24 d.

Perskirstytos EIMIN viceministrų kuruojamos sritys.<br>V.Skaraičio nuotr.
Perskirstytos EIMIN viceministrų kuruojamos sritys.<br>V.Skaraičio nuotr.
E.Kuročkina.<br> EIMIN nuotr.
E.Kuročkina.<br> EIMIN nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 21, 2023, 12:34 PM

„E.Kuročkina yra tikra viešojo sektoriaus profesionalė. Turėdama didelę darbo patirtį Vilniaus miesto savivaldybėje bei Ekonomikos ir inovacijų ministerijoje, ji naujose pareigose savo žiniomis ir darbštumu ženkliai prisidės prie inovacijų srities stiprinimo Lietuvos ekonomikoje ir viešajame sektoriuje“, – teigė ministrė A.Armonaitė.

Ministerijoje E.Kuročkina kuruos viešųjų pirkimų, valstybės duomenų atvėrimo, Ekonomikos gaivinimo plano (RRF) skaitmenizavimo priemones, inovacijų viešajame sektoriuje (GovTech) ir gynybos inovacijų sritis, o taip pat Lietuvos vykdomus Ukrainos atstatymo projektus, pažymima pranešime.

Perskirsčius EIMIN viceministrų kuruojamas sritis, nuo pirmadienio turizmo tema paskirta Karoliui Žemaičiui. Ministrės A.Armonaitės komandoje taip pat dirba viceministrės Eglė Markevičiūtė ir Ieva Valeškaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.