Įteikti Lietuvos verslo konfederacijos apdovanojimai – vienas jų A. Armonaitės rankose

Trečiadienį Lietuvos verslo konfederacija (LVK) renginyje įteikti tradiciniai apdovanojimai išskirtiniais nuopelnais verslo bendruomenei ir Lietuvai pasižymėjusiems visuomenės, verslo ir politikos atstovams. Pagrindinis LVK apdovanojimas – „Partnerystės lyderis“ šiemet buvo įteiktas Ekonomikos ir inovacijų ministrei Aušrinei Armonaitei už politinę lyderystę ir asmeninį indėlį plėtojant konstruktyvią verslo bendruomenės ir valstybės institucijų partnerystę.

A.Armonaitė.<br>V.Skaraičio nuotr.
A.Armonaitė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2023, 9:40 AM

Apdovanojimą „Atsakinga veikla“ pelnė Tiriamosios žurnalistikos centras „Siena“ – už svarų indėlį į Lietuvos tiriamosios žurnalistikos ir pilietinės visuomenės raidą, demonstruojamą nepakantumą nesąžiningam verslui ir korupcijai bei plataus atgarsio sulaukusių tyrimų apie tarptautinių sankcijų pažeidimo atvejus rengimą, nurodoma LVK pranešime žiniasklaidai.

„Modernumo lyderiu“ šiemet išrinkta UAB „Bitė Lietuva“ už aktyvią skaitmeninių paslaugų pasiūlos plėtrą ir lyderystę diegiant 5G ryšio tinklą Lietuvoje.

Pranešime skelbiama, kad „Verslo balso“ apdovanojimą už aktyvią švietėjišką veiklą, informuojant visuomenę aktualiausiais ekonominiais klausimais, ir dalinimąsi žiniomis pelnė „INVL Asset Management“ vyriausioji ekonomistė Indrė Genytė-Pikčienė.

LVK apdovanojimas „Bendrystė“ buvo įteiktas LVK Direkcijos vyriausiojai projektų ir biuro vadovei Gintarei Boreikytei už ilgametį darbą, nuoseklų kompetencijų augimą bei demonstruojamą išskirtinį atsakingumą ir pareigingumą.

Kongreso metu įmonės „Master Class Lietuva“ vadovei Laurai Duksaitei-Iškauskienei, Migracijos departamento direktorei Evelinai Gudzinskaitei, Jonavos rajono merui Mindaugui Sinkevičiui ir „Oracle“ atstovui viešajam sektoriui Gyčiui Nemaniui įteikti LVK „Garbės ženklai“, kurie suteikiami už garbingus nuopelnus verslui ir visuomenei, skelbiama LVK pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.