„Maxima“ ieško pusės tūkstančio darbuotojų – įdarbins net ir neturinčius patirties

Didžiausias lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ pradeda pasiruošimą vasarai: kaip ir kasmet, bendrovė vasaros sezonui papildomai ieško apie 500 darbuotojų. Įsidarbinusiems siūlo nemokamą apgyvendinimą Lietuvos pajūryje, karštus pietus, kasmėnesines premijas bei patogų darbo grafiką, o ieškantiems savo karjeros kelio – ir augimo galimybes.

Pasibaigus vasarai suteikiama galimybė persikelti į kitą prekybos tinklo „Maxima“ padalinį.<br>„Maximos“ nuotr.
Pasibaigus vasarai suteikiama galimybė persikelti į kitą prekybos tinklo „Maxima“ padalinį.<br>„Maximos“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2023, 1:48 PM

Vasaros sezono metu darbuotojai į prekybos tinklą „Maximą“ priimami visoje Lietuvoje, o suderinti darbą ir laisvalaikį padeda lankstus darbo grafikas: keturios darbo dienos ir keturi laisvadieniai. Šiuo metu papildomų rankų intensyviau ieškoma poilsiautojų pamėgtuose Baltijos jūros kurortuose – Palangoje, Šventojoje, Nidoje, o taip pat – ir ežerų kraštuose: Ignalinoje, Molėtuose.

Daugiausia pagalbos rankų vasaros sezonui, pasak „Maxima“ Personalo, procesų ir kokybės valdymo departamento vadovės Tatsianos Ihnatovich, ieškoma parduotuvėms: kviečiami kasininkai-pardavėjai, salės darbuotojai, krovėjai. Didesnėse prekybos tinklo parduotuvėse bus stiprinamos ir maisto gamybos cechų komandos – ieškoma virėjų, pagalbinių virtuvės darbuotojų, o logistikos padaliniuose dairomasi užsakymų komplektuotųjų, priėmimo rampos darbuotojų.

„Vertiname atsakingus, motyvuotus darbuotojus, o visas kitas darbui reikiamas priemones, žinias – suteiksime. Darbuotojams taikome ir išplėstas motyvacines atlygio priemones, tokias kaip skatinamosios premijos“, – dalinasi T.Ihnatovich.

Pasibaigus vasarai suteikiama galimybė persikelti į kitą prekybos tinklo „Maxima“ padalinį bei derinti darbą su rudenį prasidėsiančiomis studijomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.