Reguliarūs skrydžiai tarp Vilniaus ir Briuselio pratęsti ir žiemą

Oro bendrovė „Brussels Airlines“ pratęsė skrydžius tarp Lietuvos sostinės ir Briuselio šių metų žiemos sezonui, tai matoma pagal oro bendrovės pardavimų informaciją. Vasaros sezone oro bendrovė vykdo keturis savaitinius skrydžius, tokį patį skrydžių dažnį kompanija planuoja išlaikyti ir viso žiemos sezono metu, praneša Lietuvos oro uostai.

Oro bendrovė „Brussels Airlines“ pratęsė skrydžius tarp Lietuvos sostinės ir Briuselio šių metų žiemos sezonui.<br>V.Balkūno nuotr.
Oro bendrovė „Brussels Airlines“ pratęsė skrydžius tarp Lietuvos sostinės ir Briuselio šių metų žiemos sezonui.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-05-29 10:16

„Brussels Airlines“ kovą atnaujino šį reguliarų maršrutą. Primenama, kad 2022 metų aviacijos žiemos sezono metu oro bendrovė buvo sustabdžiusi tiesioginius skrydžius VilniusBriuselis.

Oro linijų bendrovė „airBaltic“ taip pat siūlys skrydžius šiuo maršrutu – nuo 2023 spalio 30 d. keliaujantys iš Vilniaus oro uosto galės rinktis skrydžius į Briuselį ir su šia oro bendrove.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.