„LTG Cargo“ praėjusią savaitę atmetė 13 prašymų gabenti krovinius

„Lietuvos geležinkelių“ grupės krovinių vežimo bendrovė „LTG Cargo“ praneša, kad praėjusią savaitę atmetė 13 prašymų gabenti krovinius.

„Lietuvos geležinkelių“ grupės krovinių vežimo bendrovė „LTG Cargo“ praneša, kad praėjusią savaitę atmetė 13 prašymų gabenti krovinius.<br>M.Patašiaus nuotr.
„Lietuvos geležinkelių“ grupės krovinių vežimo bendrovė „LTG Cargo“ praneša, kad praėjusią savaitę atmetė 13 prašymų gabenti krovinius.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2023, 2:12 PM

Skelbiama, kad gegužės 22–28 dienomis įmonė iš viso sulaukė 587 paraiškų kroviniams tarp Lietuvos ir užsienio šalių vežti. Įvertinus atitikimą bendrovės taikomai sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams, praėjusią savaitę patvirtintos 353 krovinių vežimo paraiškos.

13 paraiškų buvo atmesta, dar dėl 221 paraiškų sprendimas bus priimtas detaliau įvertinus klientų pateiktus duomenis. 34 iš šių atmestų krovinių vežimo paraiškų buvo skirtos eksportui arba importui iš (ar) į Baltarusiją.

Iš viso praėjusią savaitę atmesti prašymai gabenti 34 vagonus: 13 krovinių konteineriuose, 8 vagonai su mašinomis ir įranga, 7 vagonai su statybinėmis medžiagomis, 4 vagonai su kitais kroviniais.

Nuo kovo 1 d. bendrovė „LTG Cargo“ yra sulaukusi 8260 krovinių vežimo paraiškų. Įvertinus atitikimą bendrovės taikomiems sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams bei kitus aspektus, nuo kovo mėn. pradžios patvirtintos 6636 krovinių vežimo paraiškos. 1339 paraiškos buvo atmestos.

Beveik pusė šių atmestų krovinių vežimo paraiškų (562 vienetų) buvo skirtos eksportui arba importui iš / į Baltarusiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.