Lošimų priežiūros tarnyba „Top Sport“ skyrė 15 tūkst. eurų baudą

Lošimų priežiūros tarnyba informuoja, kad lošimų organizatoriui UAB „Top Sport“ skyrė 15 tūkst. eurų baudą, bendrovei neužtikrinus reikalavimo, kad nuotoliniuose lošimuose statomos sumos būtų įmokėtos ir lošimų organizatoriaus priimtos negrynaisiais pinigais iš lošėjams priklausančių mokėjimo sąskaitų į lošimų organizatoriaus mokėjimo sąskaitą.

Lošimų priežiūros tarnyba informuoja, kad lošimų organizatoriui UAB „Top Sport“ skyrė 15 tūkst. eurų baudą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Lošimų priežiūros tarnyba informuoja, kad lošimų organizatoriui UAB „Top Sport“ skyrė 15 tūkst. eurų baudą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2023, 2:14 PM

Kaip rašoma pranešime, tarnybai atlikus patikrinimą, nustatyta, kad trečiasis asmuo, prisijungęs prie dviejų lošėjų lošimo paskyrų, pasinaudodamas jam priklausančiomis mokėjimo kortelėmis, papildė lošėjų lošimo sąskaitas.

Anot tarnybos, bendrovė neužtikrino, kad trečiojo asmens atlikti mokėjimai jam priklausančiomis mokėjimo kortelėmis į dviejų lošėjų lošimo sąskaitas nebūtų priimti, ir tokiu būdu leido lošėjų lošimo sąskaitas papildyti jiems nepriklausančiomis mokėjimo kortelėmis, taip pažeisdama Azartinių lošimų įstatymą.

Galimus pažeidimus nagrinėja ir siūlymus sprendimui dėl baudos skyrimo ir jos dydžio nustatymo teikia Lošimų priežiūros tarnybos direktoriaus įsakymu sudaryta Patariamoji komisija sprendimui dėl baudos skyrimo ir jos dydžio nustatymo priimti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.