„Revolut“ sugriežtino tvarką rusams ir baltarusiams: pradėjo blokuoti jų sąskaitas

„Revolut“, pagrindinis Europos šalyse gyvenančių Rusijos piliečių bankas, pradėjo blokuoti rusų sąskaitas ir operacijas.

„Revolut“ pradėjo blokuoti rusų sąskaitas ir operacijas.<br>Scanpix nuotr.
„Revolut“ pradėjo blokuoti rusų sąskaitas ir operacijas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2023, 10:00 PM

Europoje esantys Rusijos piliečiai pradėjo skųstis dėl jų kortelių operacijų apribojimų, taip pat sąskaitų blokavimo „Revolut“ banke, praneša „Forbes“ .

Verta paminėti, kad Lietuvoje registruota „Revolut“ yra viena svarbiausių finansinių institucijų rusams, kurie iškeliavo į Europą, kad išvengtų 2022 metų rudenį Putino paskelbtos dalinės mobilizacijos.

Pasak šaltinių, Rusijos ir Baltarusijos piliečiams apribotos operacijos su „Revolut“ kortelėmis ir sąskaitomis. Rusai, aišku, skundžiasi tokiomis naujovėmis, kurios numato padidintus bankų reikalavimus dokumentams, patvirtinantiems teisę gyventi Europoje.

„Revolut“ banko atstovas Paddy Crowley, atsakydamas į žurnalistų klausimus, patvirtino, kad „Revolut“ sugriežtino reikalavimus Rusijos ir Baltarusijos piliečiams dėl Europos Sąjungos nustatytų apribojimų imigrantams iš šių dviejų valstybių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.