Lrytas.lt pristato projektą „Tvarumo kodas“: pagalba verslui ir patarimai kasdienybėje

Naujienų portalas lrytas.lt pristato projektą ir laidą „Tvarumo kodas“, kviečiančius į savo gyvenimą įsileisti pokyčius ir rinktis tvarius sprendimus, kurių grąžą pajusite kasdieniame gyvenime. Tvarumas apsimoka: tuo grįstų sprendimų naudą gauna visuomenė, gamta ir verslas.

Lrytas.lt pristato projektą „Tvarumo kodas“.
Lrytas.lt pristato projektą „Tvarumo kodas“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-27 10:00, atnaujinta 2024-05-03 10:12

Verslui laikas tvarumo pokyčių planus traukti iš gilių stalčių. Tvaraus ir socialiai atsakingo verslo modelis ne tik prisidės prie geresnės reputacijos, bet ir padės išlikti konkurencinėje aplinkoje, kurioje vis daugiau atsižvelgiama į visuomenės lūkesčius bei poreikius.

Lrytas.lt projekto laidoje „Tvarumo kodas“ – pagalba tvaraus verslo strategijos ieškančioms įmonėms, tvarius sprendimus jau įgyvendinusių sėkmės istorijos bei patarimai kiekvienam, kaip tapti sąmoningu vartotoju ir atsakingai priimti sprendimus.

Projektą „Tvarumo kodas“ sudaro ne tik specialios laidos su tvarumo konsultacijų įmonės „Enough“ partnere, tvarumo ir komunikacijos konsultante Živile Vaškyte-Lubiene.

„Lrytas.lt laidoje bus aptariamos tvaraus verslo idėjos, jų įgyvendinimo būdai, padėsiantys eiti tvarių sprendimų link. Laidos tikslas – pažiūrėti, kiek yra Lietuvos įmonės pasiruošusius ir padėti pasiruošti, patarti, nuo ko pradėti, ko imtis.

Mano noras – šviesti verslą, įrodyti, kad tvarumas nėra mada, tai – būtinybė. Tai jaučia ne tik įmonės darbuotojai, bet ir paprasti vartotojai“, – sako laidos vedėja Ž.Vaškytė-Lubienė, savo gyvenime besivadovaujanti tvarumo ir ekologijos principais.

Specialiai projektui sukurtame puslapyje Tvarumo kodas patarimų rubrikoje skaitytojai taip pat kviečiami dalytis idėjomis ir patarimais, kaip savo gyvenime įgyvendina tvarius sprendimus. Skaitytojai savo idėjas galės keisti į tvarias dovanas.

„Tvarumas dar neretai įsivaizduojamas kaip mados reikalas, siekis neatsilikti nuo populiaraus gyvenimo būdo, bet taip jau seniai nėra. Viso projekto metu skatinsime skaitytojus pažinti ir į gyvenimą įsileisti tvarumo principus, kadangi jo naudą gauna ne tik gamta, bet visuomenė bei verslas. Dalinsimės ekspertų patarimais ir įžvalgomis, analizėmis bei mūsų įmonės, portalo lrytas.lt, veiklos pavyzdžiais ir siekiais.

Tvarumo idėjas puoselėsime ne tik šiame projekte, bet ir jau ieškome tvaraus verslo pavyzdžių jaunų verslininkų projekte „Verslo genas“, dėmesį skirsime tvarius sprendimus radusiems dizaineriams bei architektams projekte „Mano erdvė“, ieškosime tvarias idėjas skatinančių pedagogų projekte „Lietuvos mokytojas“. Retas įsivaizduoja, kiek prie tvarumo galima prisidėti vien sėdint ant sofos“, – pasakoja lrytas.lt vystymo vadovė Greta Ališauskaitė-Bagušauskienė.

Projekto puslapyje – naujienos, patarimai, specialios transliacijos ir konferencijos, analizės ir ekspertų komentarai apie tvarumą Lietuvoje ir pasaulyje bei įdomieji lrytas.lt testai.

Turite klausimų ar norite pasidalyti savo įmonės patirtimi? Rašykite mums el.paštu tvarumokodas@lrytas.lt.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.