Žinių ekonomikos forumas turi naują direktorę: jam vadovaus N. Žutautaitė

Žinių ekonomikos forumas (ŽEF), vienijantis pusšimtį švietimo, mokslo, verslo ir pilietinės visuomenės lyderių, turi naują direktorę. Asociacijos vadovą Arminą Varanauską, ėjusį šias pareigas nuo 2016 m., keičia Neda Žutautaitė, rašoma asociacijos pranešime.

N.Žutautaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
N.Žutautaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2023, 10:30 AM

Skelbiama, kad naujoji asociacijos vadovė N. Žutautaitė – aukštojo mokslo ekspertė, buvusi Vilniaus universiteto Studentų atstovybės prezidentė. Pastaruoju metu ji ėjo ŽEF direktoriaus pavaduotojos pareigas.

Trečiadienį vykusiame visuotiniame ŽEF narių susitikime taip pat išrinkta ir naujos kadencijos tarybos sudėtis. Be kita ko, ŽEF patvirtino savo įsipareigojimą ir toliau dirbti su visa švietimo (eko)sistema.

Patvirtintose esminėse švietimo nuostatose akcentuojama kritiškos ir kūrybingos asmenybės, STEAM ir klimato ugdymo svarba, neformalaus ir formalaus ugdymo dermė, būtinybė sprendimus priimti grindžiant duomenimis, mokslinėmis įžvalgomis bei gerųjų vietinių ir užsienio praktikų sklaida.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.