„Rimi“ paskelbė, kas keisis dėl NATO viršūnių susitikimo: viena paslauga bus ribojama

Prekybos tinklas „Rimi“ skelbia, kad liepos pradžioje vyksiančio NATO viršūnių susitikimo Vilniuje metu visos „Rimi“ parduotuvės sostinėje dirbs savo įprastu grafiku, tačiau liepos 10–13 dienomis nebus teikiama pristatymo į namus paslauga zonose, kuriose bus taikomi eismo ribojimai.

Liepos 10–13 dienomis nebus teikiama pristatymo į namus paslauga zonose, kuriose bus taikomi eismo ribojimai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Liepos 10–13 dienomis nebus teikiama pristatymo į namus paslauga zonose, kuriose bus taikomi eismo ribojimai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2023, 2:50 PM

„Suprantame, kad liepos pradžioje vyksiantis NATO šalių vadovų susitikimas yra istorinis įvykis mūsų šaliai, kuriam tiek valstybė, tiek verslininkai ir patys miestiečiai ruošiasi iš anksto. Šis svarbus renginys paveiks vilniečių ir miesto svečių kasdienybę, tad norime informuoti savo pirkėjus, kad jie galėtų tam pasiruošti ir minėtomis dienomis pasirinkti jiems patogiausią apsipirkimo būdą“, – sako „Rimi Lietuva“ Rinkodaros ir viešųjų ryšių skyriaus vadovė Dalia Čenkienė.

Prekybos tinklo atstovė tikina, kad gyvenantys ar dirbantys tose zonose, kuriose bus eismo galės apsipirkti internetu, bet turės rinktis prekių atsiėmimą „Rimi“ parduotuvėje arba „Drive“ prekių atsiėmimo punktuose, arba apsipirkti įprastai veikiančiose fizinėse „Rimi“ parduotuvėse.

NATO viršūnių susitikimo metu eismo ir judėjimo ribojimai apims šias Vilniaus miesto teritorijas: Senamiestį, Vilniaus oro uosto teritoriją, Naujamiesčio seniūnijos teritorijas, Lietuvos parodų ir kongresų centro „Litexpo“ prieigas.

Kai kurie rajonai ar gatvės bus uždaromi visiškai, kai kur – laikinai, todėl Vilniaus gyventojai kviečiami susipažinti su detalesne informacija artėjant susitikimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.