Paaiškėjo, kuriuose viešbučiuose apsistojo šalių lyderiai: buvo galima net pasisveikinti

Antradienio vakarą Prezidentūroje ir Valdovų rūmuose NATO susitikimo svečiams buvo surengtos iškilmingos vakarienės. Po jų kai kurie į viešbučius nusprendė grįžti pėsčiomis. Taip Kęstučiui Butvydui, Vilniaus rajono mero patarėjui, pavyko pasisveikinti su Justinu Trudeau, Kanados premjeru. Taip pat antradienį paaiškėjo daugiau detalių, kur apsistojo šalių lyderiai.

Antradienį paaiškėjo daugiau detalių, kur apsistojo šalių lyderiai.<br>Lrytas.lt koliažas.
Antradienį paaiškėjo daugiau detalių, kur apsistojo šalių lyderiai.<br>Lrytas.lt koliažas.
V.Zelenskis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
V.Zelenskis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Aneta Kurowska

Jul 12, 2023, 5:50 PM

Ne paslaptis, kad prabangiausiame Vilniaus viešbutyje „Grand Hotel Kempinski“ vieši JAV prezidentas Joe Bidenas ir jo delegacija. Vakar atvykęs Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pasirinko Pilies gatvėje esantį „Naručio“ viešbutį, kur vakar buvo pastebėtas žurnalistų.

Pranūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas apsistojo „Stikliuose“, o „Pacai“ atiteko Didžiosios Britanijos premjerui Rishi Sunakui. Recepas Tayypas Erdoganas, Turkijos vadovas, pasirinko viešbutį „Imperial“.

Kaimyninės šalies prezidentas, Lenkijos vadovas Andrzejus Duda apsigyveno netoli Aušros Vartų esančiame viešbutyje „Radisson Blu Royal Astorija“.

NATO susitikimo šalių lyderiai apsistojo ir kituose sostinės viešbučiuose, tačiau pačios apgyvendinimo įstaigos atskleisti, kurias šalis priima, negali dėl saugumo reikalavimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.