Bankrutuoja knygomis prekiavusi „Dvi tylos“: pranešama ir apie nukentėjusius klientus

Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba informuoja, kad šių metų birželio 22 d. Vilniaus apygardos teismas iškėlė bankroto bylą UAB „Dvi tylos“.

Vilniaus apygardos teismas iškėlė bankroto bylą UAB „Dvi tylos“.<br>„Dvi tylos“ nuotr.
Vilniaus apygardos teismas iškėlė bankroto bylą UAB „Dvi tylos“.<br>„Dvi tylos“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 13, 2023, 10:05 AM

Vartotojai, kurie iš UAB „Dvi tylos“ įsigijo prekes ir jų negavo ar įsigijo paslaugas ir jomis nepasinaudojo, taip pat yra nukentėję dėl minėtos bendrovės veiksmų ar neveikimo ir dėl to patyrę materialinių nuostolių, dėl šių nuostolių atlyginimo turėtų kreiptis į teismo paskirtą bankroto administratorių.

Vilniaus apygardos teismas UAB „Dvi tylos“ bankroto administratoriumi paskyrė MB „Supra note“ (įgaliotas asmuo – Lina Grigė).

Kreipiantis į nemokumo administratorę L. Grigę būtina pateikti prašymą dėl kreditorinio reikalavimo, su UAB „Dvi tylos“ sudarytos sutarties kopiją, apmokėjimą pagrindžiančio dokumento kopiją, turtinę žalą pagrindžiančių dokumentų kopijas, pretenzijos, adresuotos UAB „Dvi tylos“, kopiją.

Prašymą dėl įtraukimo į kreditorių sąrašą bei kreditorinius reikalavimus įrodančius dokumentus vartotojai paskirtajam administratoriui turi pateikti iki liepos 24 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.