Lošimų priežiūros tarnyba: bus atliktas „Amber Gaming“ pakartotinis patikrinimas

Lošimų priežiūros tarnyba atliko UAB „Amber Gaming“ neplaninį specialųjį patikrinimą, gavusi skundą dėl to, kad bendrovė „Amber Gaming“ po atliktos pareiškėjos registruotos lošėjo paskyros savininko tapatybės patikros telefonu, nutraukė nuotolinio lošimo sutartį su pareiškėja.

​Lošimų priežiūros tarnyba atliko UAB „Amber Gaming“ neplaninį specialųjį patikrinimą.<br>Asociatyvi M.Patašiaus nuotr.
​Lošimų priežiūros tarnyba atliko UAB „Amber Gaming“ neplaninį specialųjį patikrinimą.<br>Asociatyvi M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2023, 3:12 PM

Pasak Lošimų priežiūros tarnybos, atliekant patikrinimą nustatyta, kad bendrovė, vadovaudamasi lošimo organizavimo reglamento reglamentu, šių metų vasarį susisiekė su pareiškėja telefonu, kad atliktų lošėjo tapatybės patikrą.

Pareiškėjai informavus, jog ji nėra bendrovės klientė ir šiuo metu negali bendrauti telefonu, bendrovė paprašė nurodyti, kuriuo laiku būtų galima susisiekti. Paskambinus pareiškėjai nurodytu laiku buvo atlikta patikra telefonu.

Įvertinę pareiškėjos atsakymus telefonu, bendrovės atsakingi darbuotojai nusprendė, jog pareiškėja jos vardu registruota lošimo paskyra nesinaudojo pati, o yra perdavusi prisijungimo duomenis trečiajam asmeniui, todėl bendrovė anuliavo pareiškėjos lošėjo sąskaitoje atliktus statymus, grąžino pinigus, įmokėtus į lošimų sąskaitą irnutraukė nuotolinio lošimo sutartį su pareiškėja, informuojama pranešime žiniasklaidai.

Priežiūros tarnybos direktoriaus įsakymu nutarta, kad bendrovės patikrinimo medžiaga dėl galimo pažeidimo bus perduota Patariamajai komisijai, kuri nuspręs dėl baudos skyrimo.

Komisija, atsižvelgdama į tai, kad bendrovė šių metų birželio pabaigoje pateikė naujus įrodymus, kurie iki tol Priežiūros tarnybai nebuvo žinomi, pateikė siūlymą atlikti bendrovės pakartotinį patikrinimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.