„Pigu.lt“: šiemet mokyklinių prekių sezonas prasidėjo anksčiau

E. prekybininkai pastebi, kad vis daugiau moksleivių ir jų tėvelių mokslo metų startui pradeda ruoštis anksčiau. E. prekybos centro „Pigu.lt“ duomenimis, jau birželį pardavimai mokyklinių prekių kategorijoje buvo 25 proc. didesni nei 2022-aisiais. Liepos mėnesį šių prekių paklausa toliau augo, o piko laukiama rugpjūtį, kuomet įprastai fiksuojama daugiau nei 40 proc. visų sezono mokyklinių prekių pardavimų.

„Pigu.lt“ pardavimų vadovė Kristina Liškauskaitė.
„Pigu.lt“ pardavimų vadovė Kristina Liškauskaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2023, 11:13 AM

„Žvelgiant į iš anksto įsigyjamas prekes galima teigti, kad patys aktyviausi – jaunesnių klasių moksleivių tėvai, mat augo spalvingų kuprinių, penalų, sportinių maišelių ir įvairių kanceliarijos priemonių pardavimai. Atsižvelgdami į besikeičiančius pirkėjų poreikius, auginame ir mokyklinių prekių pasiūlą“, – sako „Pigu.lt“ pardavimų vadovė Kristina Liškauskaitė.

Anot jos, skirtingų mokiniams skirtų produktų asortimentą per metus „Pigu.lt“ išaugino iki daugiau nei 20 tūkstančių – apie 50 procentų, lyginant su praėjusių metų duomenimis. Šiuo metu siūloma net 4 tūkstančiai kuprinių modelių arba 44 procentais daugiau nei 2022-aisiais.

Moksleiviai e. prekybos centro lentynose gali rinktis iš daugiau nei 300 skirtingų prekės ženklų produktų. Apie 1500 skirtingų prekių – dvigubai daugiau nei prieš metus – pirkėjai turi galimybę atsiimti jau kitą dieną po užsakymo.

„Greitai atsiimamų prekių skaičių auginame plėsdami „Pigu.lt“ Marketplace‘o pardavėjams siūlomą paslaugą „Fulfillment by Pigu“, kuri įgalina laikyti prekes mūsų sandėlyje ir užtikrinti operatyvų jų pristatymą“, – teigia K.Liškauskaitė.

Šią vasarą geriausiai parduodama mokykline preke tapo dvipusiai markeriai-flomasteriai „Decoartlt“, kurių rinkiniai topų viršūnėse karaliauja jau ne pirmus metus. Išpopuliarėjusių flomasterių rinkiniai pasižymi įspūdinga apimtimi, juos sudaro nuo 40 iki net 262 skirtingų markerių.

Antroje pardavimų vietoje įsitvirtino juoda „Kruzzel“ kuprinė su USB jungtimi ir apšvietimu. Toliau pačių populiariausių mokyklinių prekių sąraše rikiuojasi kuprinė „Legro7“, kuprinė pradinukams „Minnie Mouse“ bei piešimo ir meno rinkinys rožiniame lagamine su 145 pieštukais, dažais ir flomasteriais.

„Pigu.lt“ priklauso didžiausiai Baltijos šalyse e. prekybos bendrovei „PHH Group“. Ji buvo suformuota „Pigu.lt“ susijungus su Suomijos prekybos milžine „Hobby Hall“. „PHH Group“ valdo e. parduotuvių platformas Suomijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Grupės valdomoje Marketplace ekosistemoje (e. prekyvietėse) prekiauja daugiau nei 4 000 pardavėjų, asortimentą sudaro daugiau nei 3 mln. prekių. Sesijų skaičius per metus siekia apie 150 milijonų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?