TOP3 Gudrybės, kaip rasti geriausią kriptovaliutą ir pelningi pavyzdžiai

Po pastarojo bitkoino kainų sprogimo, rinką užplūdo daugybė naujų monetų ir investuotojai ieško kito projekto, iš kurio galėtų praturtėti. Visgi, kyla klausimas, kaip reikėtų rasti tokią kriptovaliutą, kuri ateityje augs?

Wall Street Memes – bendruomenės varoma įtakinga kriptovaliuta.
Wall Street Memes – bendruomenės varoma įtakinga kriptovaliuta.
yPredict – naujas technologijas kripto rinkoje pritaikęs projektas.
yPredict – naujas technologijas kripto rinkoje pritaikęs projektas.
Chimpzee – kilnų tikslą turinti pelninga kriptovaliuta.
Chimpzee – kilnų tikslą turinti pelninga kriptovaliuta.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 22, 2023, 9:53 AM, atnaujinta Aug 22, 2023, 11:42 AM

TOP3 Gudrybės, kaip rasti geriausią kriptovaliutą

Tie investuotojai, kurie patikėjo bitkoino sėkme ankstyviausiomis jo dienomis ir vėliau laikėsi nepardavę kriptovaliutos, padarė sau didelę paslaugą.

Prieš 7 metus investavę $100 į BTC, šiandien turi maždaug $4000 vertės kriptovaliutos, tuo tarpu tie, kurie nepagailėjo $5000, šiandien džiaugiasi net apie $230 000 pelnu (vertė yra dinamiška dėl kriptovaliutos kurso svyravimo).

Nors negalima teigti, jog tokia sėkmė vėl pasikartos, visgi yra geriau imtis veiksmų, nei praėjus laikui gailėtis ir skaičiuoti kitų pelną (sekantis sprogimas turėtų būti Wall Street Memes). Pateikiame TOP 3 gudrybes-patarimus, kurie padės rasti geriausią kriptovaliutą, ateityje atnešančią nemenką grąžą:

1. Kriptovaliutos kaina

Pagrindinis elementas, kurį reikia turėti omenyje ieškant kitos pelningos kriptovaliutos, yra žetono kaina. Pradedančiajam investuotojui, kuris neskiria daug lėšų investicijoms, naujos ir pigios kriptovaliutos gali būti geriausias pasirinkimas.

Įsivaizduokite galimą $1000 investiciją: šiandieninėmis kainomis už tuos pinigus būtų galima nusipirkti labai mažą dalį vieno bitkoino, daugiau nei 25 Litecoin arba tūkstančius monetų iš vienos ar kelių valiutų, kurių kiekvienos kaina mažesnė nei $1.

Patarimas: nepraleiskite galimybės paįvairinti savo pirkinių ir geriau padalinkite investicijas keletui monetų.

2. Kriptovaliutos pritaikymas

Apžvelgiant kriptovaliutos pritaikymą, glaustai aptarkime Ripple pavyzdį. Ripple buvo sukurta 2012 metais (pradinė kaina – $0,1), o savo aukščiausią tašką kriptovaliuta pasiekė 2017 m. (kainos pikas – $2,28).

Nuo naujųjų metų pradžios XRP vertė šiek tiek sumažėjo, visgi kriptovaliuta turi didelį potencialą atsitiesti ir augti toliau, kadangi gali prisitaikyti dinamiškoje kriptovaliutų rinkoje. To priežastis – projekto sukurta atsiskaitymo sistema centriniams bankams ir kitoms finansų įstaigoms.

Jei pavyksta nustatyti kriptovaliutą, kuri turi pranašumą prieš kitas, tai gali būti gera investicija. Ieškokite tokių savybių, kaip susikaupimas į aplinkosaugą (lėšos skiriamos kovai su klimato kaita), didelė ir aktyvi bendruomenė (tai padeda išlaikyti susidomėjimą kriptovaliuta) ir naujos technologijos pritaikymas (finansų, tyrimų ar kitose progresuojančiose srityse).

3. Kriptovaliutos pasiūla

Kriptovaliutos pasiūla yra gyvybiškai svarbi investuojant, nes ji tiesiogiai įtakoja tokius veiksnius, kaip paklausa, kainų stabilumas ir ilgalaikio vertės augimo potencialas.

Dauguma kriptovaliutų turi iš anksto nustatytą maksimalią pasiūlą – pasiekus šį maksimumą, paprastai nauji žetonai nėra gaminami ir palaipsniui yra sukuriamas žetonų trūkumas rinkoje.

Toks procesas padidina paklausą rinkoje ir laikui bėgant auga kriptovaliutos kaina. Be to, pasiūlos dinamika gali paveikti kriptovaliutos infliacijos ar defliacijos tendencijas, o tai gali turėti įtakos jos stabilumui ir patrauklumui kaip investicijai.

Taigi, prieš investuodami, būtinai atsižvelkite į bendrą bet kokios kriptovaliutos pasiūlą, žetonų paskirstymą (tokenomiką) ir esamą apyvartą.

Pelningos kriptovaliutos pavyzdžiai

Remiantis viršuje pateiktais patarimais, kaip rasti geriausią kriptovaliutą, pateikiame tris perspektyviausias kriptovaliutas, kurios, kripto analitikų nuomone, gali atnešti pelną:

Wall Street Memes – bendruomenės varoma įtakinga kriptovaliuta

Pagrindinis Wall Street Memes kriptovaliutos tikslas yra suteikti galimybę investuotojams pasipelnyti iš smagiųjų memų monetų.

Išskirtinė savybė, sukurianti rinkos analitikų pasitikėjimą šia kriptovaliuta, yra projekto tokenomika. 100% viso žetonų tiekimo (įskaitant išankstinį pardavimą, likvidumą ir bendruomenės atlygį) yra išskirtinai skirta bendruomenei – vadinasi, Wall Street Memes užtikrina investuotojų saugumą ir sąžiningą veiklą.

Svarbu paminėti, kad šia iniciatyva suintriguoti pirkėjai turėtų paskubėti – projekto bendruomenė greitai graibsto žetonus (sulaukta net Elon Musk dėmesio) ir liko mažiau nei 24 valandos iki sekančio kainos kilimo. Taipogi patvirtinta, kad Wall Street Memes atsidurs pirmosios pakopos biržos sąrašuose rugsėjo 27 dieną.

Skaitykite daugiau: Geriausios prekybos platformos

  • Kriptovaliutos kaina: $WSM = $0,0334.
  • Kriptovaliutos pritaikymas: aktyvi bendruomenė ir galimybė užsidirbti („staking“).
  • Kriptovaliutos pasiūla: 100% skirta bendruomenei.

Apsilankykite Wall Street Memes puslapyje. 

yPredict  – naujas technologijas kripto rinkoje pritaikęs projektas

yPredict specializacija yra prekybos tyrimai ir išsami kriptovaliutų rinkos analizė. Naudodama dirbtinio intelekto (DI) ir mašininio mokymosi galimybes, yPredict suteikia naudingų įžvalgų, kurios padeda geriau suprasti vyraujančias rinkos nuotaikas ir padeda priimti strateginius sprendimus investicijų srityje.

Pažymėtina, kad platformoje naudojamas išskirtinis modelių atpažinimo algoritmas, kuris analizuoja kainų svyravimus remiantis tendencijomis praeityje ir pateikia patikimumo balą šiandieniniams pirkiniams.

yPredict yra itin naudingas pradedantiesiems investuotojams, kurie besimokydami ir sėkmingai išlaikę testus, bus apdovanoti vidine $YPRED kriptovaliuta (ši opcija galioja visiems platformos vartotojams).

  • Kriptovaliutos kaina: $0,1
  • Kriptovaliutos pritaikymas: technologijos ir galimybė užsidirbti („staking“).
  • Kriptovaliutos pasiūla: 70% skirta bendruomenei.

Apsilankykite yPredict puslapyje.

Chimpzee – kilnų tikslą turinti pelninga kriptovaliuta

Chimpzee yra išradinga Web3 iniciatyva, kuri leidžia žetonų turėtojams prisidėti prie aplinkos gerovės ir tuo pačiu užsidirbti.

Šioje ekosistemoje nemokamai kriptovaliutos padės gauti „Chimpzee Marketplace“ ir „Chimpzee NFT Marketplace“, kuriose dalis parduotų prekių mokesčių keliaus į investuotojų piniginę kaip $CHMPZ žetonai ir dalis bus skirta partneriams, besirūpinantiems aplinka („The Giving Block“, „One Tree Planted“ ir kiti).

Atsižvelgiant į šias ypatybes, nestebina tai, kad populiarūs kriptovaliutų leidiniai pripažįsta Chimpzee projekto svarbą tiek dabar, tiek ateityje. Projektas taipogi buvo patvirtintas „Cyberscope“ ir „Solidity Finance“.

$CHMPZ moneta tebeprekiaujama išankstinėje prekyboje ir jau buvo parduota daugiau nei 1,946,481,933 žetonų.

  • Kriptovaliutos kaina: $0.00085.
  • Kriptovaliutos pritaikymas: aplinkosauga ir galimybė užsidirbti.
  • Kriptovaliutos pasiūla: 70% skirta bendruomenei.

Apsilankykite Chimpzee puslapyje.

TOP3 Gudrybės, kaip rasti geriausią kriptovaliutą ir pelningi pavyzdžiai – apibendrinimas

Ieškant galimybių investuoti, reikia atsižvelgti į tris aukščiau paminėtus patarimus, kurie padės nustatyti, ar kriptovaliuta yra verta jūsų dėmesio ir investicijų. Jei norite sutaupyti laiko ir greitai atrasti perspektyviausias monetas, rekomenduojame apsvarstyti Wall Street Memes, yPredict ir Chimpzee projektus.

Įsigykite Wall Street Memes kriptovaliutos.

Investavimas į kriptovaliutas gali būti rizikingas. Kiekvieno situacija yra unikali, tad prieš priimant bet kokius pirkimo sprendimus, atlikite asmeninį tyrimą ir nuspręskite, kiek ir kada galite investuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.