Siekiate padvigubinti 1000 eurų investiciją? Gali būti įmanoma su „Wall Street Memes“ kriptovaliuta

Svarstote, kaip geriausia investuoti 1000 eurų kripto rinkoje? Turbūt paprasčiausias būdas tai padaryti yra Wall Street Memes kriptovaliuta – kviečiame kartu apžvelgti jūsų galimybę padvigubinti investicijas.

Wall Street Memes – Elon Musk favoritas kriptovaliutų rinkoje.
Wall Street Memes – Elon Musk favoritas kriptovaliutų rinkoje.
Wall Street Memes – Elon Musk favoritas kriptovaliutų rinkoje.
Wall Street Memes – Elon Musk favoritas kriptovaliutų rinkoje.
Launchpad XYZ – ateities technologijos vienoje vietoje.
Launchpad XYZ – ateities technologijos vienoje vietoje.
yPredict – būkite pranašesni už kitus investuotojus.
yPredict – būkite pranašesni už kitus investuotojus.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 24, 2023, 11:44 AM

Bitkoino kriptovaliutos nuotaikos

Bitkoinas per pastarąją savaitę sumažėjo 10,6% ir buvo vertas $26 176. Šis nuosmukis taipogi sukėlė 20% nuosmukį kriptovaliutos kasimo akcijose.

Toks reiškinys galėjo būti įtakotas dviejų svarbių aplinkybių. Pirmiausia, „SpaceX“ sprendimas sumažinti savo BTC akcijų vertę 373 mln. JAV dolerių – tai dar kartą demonstruoja neeilinę Elon Musk įtaką kriptovaliutų rinkai.

Antra, 2023 m. rugpjūčio 17 d. Kinijoje įvyko reikšmingo nekilnojamojo turto vystytojo „Evergrande“ bankrotas, kuris sukėlė susirūpinimą dėl Kinijos ekonominės būklės ir pasaulinio ekonomikos klimato – jau galime pastebėti, kad tai tiesiogiai paveikė įvairių kriptovaliutų pirkimą.

Atsižvelgiant į aukščiau pateiktą informaciją, šiuo metu populiarusis Bitkoinas nėra tiesiausias kelias į investicijų grąžą. Atėjo laikas ieškoti alternatyvų, kurios yra lengviau prieinamos bei žada vaisingesnį pelną.

Wall Street Memes – Elon Musk favoritas kriptovaliutų rinkoje

Bendruomenės varoma kriptovaliuta Wall Street Memes jau artėja prie išankstinio išpardavimo pabaigos – liko tik apie $900 000 iki paskutinio prekybos etapo ir galutinio $30 mln. tikslo pasiekimo. Žetono kaina netrukus pakils nuo $0,033 iki $0,0337.

Remiantis svetainės informacijos suvestine, laikant žetonus platformoje (stakeriai) šiuo metu galima uždirbti 283% metinį procentinį pelną ir dėl to Wall Street Memes sparčiai auga. Stakingas buvo pradėtas tik praeitos savaitės ketvirtadienį, visgi žaibo greičiu buvo deponuota 7% išankstinio pardavimo žetonų kiekio.

Stakingo reikšmės negalima pervertinti, kadangi tai suteikia pasyvių pajamų srautą, skatina ilgalaikį monetos laikymą bei kriptovaliutos vertės kilimą.

Wall Street Memes šiandien atskleidžia, kad CEX sąrašai jau patvirtinti pagrindinėse prekybos vietose ir moneta bus prekiaujama viešose biržose nuo rugsėjo galo.

Taipogi, svarbu paminėti didelę ir aktyvią Wall Street Memes bendruomenę, kurioje išvysite ir Elon Musk bei jo Twitter įrašus $WSM sienoje (jau minėjome šio multimilijardieriaus įtaką rinkoje) – tai dar viena priežastis, kodėl išankstinis žetonų išpardavimas jau yra stulbinanti sėkmė.

$WSM kriptovaliutos galima nusipirkti oficialioje projekto svetainėje naudojant ETH, BNB arba USDT (ERC-20 arba BEP-20). Taip pat galite pirkti su kredito arba debeto kortele.

Įsigykite Wall Street Memes kriptovaliutos dabar.

Kitos kriptovaliutos, galinčios atnešti dvigubą grąžą

Nors Wall Street Memes šiuo metu atrodo kaip perspektyviausia kriptovaliuta, visgi yra keletas kitų, kurios demonstruoja augimo ženklus ateityje ir yra vertos dėmesio:

yPredict – būkite pranašesni už kitus investuotojus

yPredict yra platforma, kurios pagrindinis tikslas yra padėti numatyti kriptovaliutų rinkos judėjimus. Tai suteikia prekybininkams ir investuotojams unikalią galimybę įgyti pranašumą rinkoje, kurią vis sunkiau nuspėti dėl daugybės ekonominių ir politinių veiksnių.

$YPRED kriptovaliuta, kuri yra pagrindinė mokėjimo forma yPredict ekosistemoje, turi mažą rinkos ribą ir ribotą bendrą 100 milijonų žetonų pasiūlą. Tai gali tapti patrauklia investavimo galimybe ieškantiems monetų, turinčių didelę kainų augimo galimybę ateityje.

Taipogi, kriptovaliutos investavimas ir mokymai yra ne vienintelė yPredict vizija. Projektas ryžtasi kurti DI įrankius, kur vienas iš jų – atgalinės nuorodos įvertinimo priemonė – per pirmąsias 24 valandas buvo užsakytas daugiau nei 5 000 kartų. Tuo tarpu, kiti įrankiai, tokie kaip „WriteMingle“, daugiausia dėmesio skirs SEO optimizavimui.

Vykstantis išankstinis išpardavimas siūlo 80% visų 100 milijonų $YPRED žetonų. Dabartiniam prekybos etapui artėjant prie kito finansavimo tikslo, žetono kaina turėtų kilti, o tai suteiks šiandieniniams investuotojams galimybę pasipelnyti.

Įsigykite yPredict kriptovaliutos dabar.

Launchpad XYZ – ateities technologijos vienoje vietoje

Launchpad XYZ misija yra supaprastinti kriptovaliutų erdvę, suteikiant paprastą ir visiems prieinamą Web3 platformą, įskaitant nepakeičiamus žetonus (NFT) ir DI pagrįstą prekybą.

Naudodami Launchpad XYZ galėsite vienoje vietoje kontroliuoti savo sprendimus ir pagrįsti juos tikslia bei patikima analize, o ne žmonių, kurie gali lengvai manipuliuoti faktais, patarimais.

Ši platforma taipogi turės išmanių fukcijų, kurios bus labai patrauklios kiekvienam investuotojui: Web3 piniginės integravimas, „Play-to-Earn“ (P2E) centras, NFT decentralizuota birža, Web3 išankstinio pardavimo įžvalgos ir kitos.

Kol kriptovaliutų rinka plečiasi, investuotojų laukia daugybė galimybių ir siekiant išnaudoti esamą situaciją, galima pasitelkti Launchpad XYZ, kur Web3 erdvės naudojimas yra paprastas ir labai naudingas.

Kriptovaliuta dabar kainuoja $0.0445 už žetoną. Perkant artimiausiomis dienomis taipogi būsite apdovanoti 20% nuo jūsų pirkinio sumos.

Įsigykite Launchpad XYZ dabar.

Padvigubinkite savo investicijas: apibendrinimas

Galimybė padvigubinti 1000 eurų investuojant į Wall Street Memes yra tikrai nemenka, visgi būtina atsiminti, kad rizika patirti nuostolių taipogi išlieka. Kruopštus tyrimas, rizikos valdymas ir aiškus rinkos supratimas yra labai svarbus prieš investuojant, įskaitant intriguojantį Wall Street Memes pasaulį.

Įsigykite Wall Street Memes kriptovaliutos dabar.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.