Įmonei „Biovela-Utenos mėsa“ leista vykdyti koncentraciją

Konkurencijos taryba leido įmonei „Biovela-Utenos mėsa“ įsigyti „Klaipėdos mėsinės“ prekės ženklą ir kitą su mėsos gamyba bei pardavimu susijusį turtą, kuris šiuo metu priklauso kooperatyvui „Gera mėsa“, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

„Biovela-Utenos mėsa“ priklauso įmonių grupei „Biovela Group“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Biovela-Utenos mėsa“ priklauso įmonių grupei „Biovela Group“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2023, 5:16 PM

Konkurencijos taryba pranešimą apie ketinimą vykdyti koncentraciją gavo šių metų birželį, įvertinusi aplinkybes, konstatavo, kad nebus sukurta ar sustiprinta dominuojanti padėtis arba itin apribota konkurencija atitinkamose rinkose.

„Biovela-Utenos mėsa“ priklauso įmonių grupei „Biovela Group“, vienijančiai mėsos perdirbimo bendroves. Įmonė vykdo gyvų galvijų ir kiaulių supirkimo bei skerdimo veiklą, taip pat gamina ir parduoda šviežios kiaulienos bei jautienos produkciją, mėsos gaminius, subproduktus.

Su „Biovela-Utenos mėsa“ susijusios bendrovės teikia verslo konsultacijas, perparduoda maisto ir ne maisto produktus, prekiauja tabaku ir alkoholiniais gėrimais, valdo ir nuomoja nekilnojamąjį turtą, taip pat teikia logistikos ir transporto priemonių nuomos bei priežiūros paslaugas, superka ir perparduoda gyvus galvijus Latvijoje.

Sandoriu įgyjamas prekės ženklas „Klaipėdos mėsinė“ bei kitas turtas yra susiję su šviežios mėsos ir jos gaminių gamyba bei pardavimu, informuoja Konkurencijos taryba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.