„Manilla“ produkciją gaminusiai įmonei inicijuojamas bankrotas

Iki šiol natūralios lietuviškos kosmetikos prekės ženklo „Manilla“ produkcijos gamybą vykdžiusios įmonės „Dermofaktorius“ veikla bus stabdoma, dėl itin išaugusių gamybos kaštų bei neturint galimybės juos amortizuoti jai inicijuojama bankroto procedūra, rašoma bendrovės pranešime.

Prekės ženklas „Manilla“ tampa „Manilla Med“, o produkcijos kūrėjų komandą papildys patyrę medikai bei mokslininkai.<br>„Manilla“ nuotr.
Prekės ženklas „Manilla“ tampa „Manilla Med“, o produkcijos kūrėjų komandą papildys patyrę medikai bei mokslininkai.<br>„Manilla“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2023, 3:50 PM, atnaujinta Sep 4, 2023, 3:51 PM

Nurodoma, kad prekės ženklas „Manilla“ tampa „Manilla Med“, o produkcijos kūrėjų komandą papildys patyrę medikai bei mokslininkai, užtikrinsiantys kuriamos kosmetikos naudą ne tik grožiui, bet ir sveikatai.

„Nuo veiklos pradžios išskirtinį dėmesį skyrėme savo produkcijos natūralumui. Džiaugiuosi, kad nuo šiol „Manilla Med“ produktai rinkoje išsiskirs dar viena jos klientėms bei klientams itin aktualia savybe – ypatingu dėmesiu odos sveikatai“, – teigė „Manilla“ įkūrėja gydytoja Rūta Merkytė.

Pokytį į prekės ženklo veiklą atneša jį kartu su verslo dalimi iš R. Merkytės įsigyti nusprendęs privatus investuotojas, veikiantis estetinės medicinos srityje. Prekės ženklo produktų kūrėjų komandą sudarys 5 patyrę medikai bei mokslininkai. R. Merkytė įmonėje dirbs kaip konsultantė.

„Manilla Med“ veikla bus sukoncentruota į formulių kūrimą, prekės ženklo vystymą bei prekybą. Produkcijos gamyba bus perduota išorės partneriams.

Naujasis prekės ženklo „Manilla Med“ savininkas bus paskelbtas užbaigus įsigijimo sandorį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.