„Aibė“ kuria naują namų apyvokos ir remonto prekių prekybos tinklą: štai kaip vadinsis parduotuvės

Prekybos įmonių „Aljansas Aibė“ plečia veiklą namų apyvokos, ūkinių ir remonto prekių parduotuvių srityje, skelbia „Verslo žinios“.

Prekybos įmonių „Aljansas Aibė“ plečia veiklą namų apyvokos, ūkinių ir remonto prekių parduotuvių srityje.<br>A.Srėbalienės nuotr.
Prekybos įmonių „Aljansas Aibė“ plečia veiklą namų apyvokos, ūkinių ir remonto prekių parduotuvių srityje.<br>A.Srėbalienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 6, 2023, 10:03 AM

Pirmoji specializuota „Noma“ parduotuvė atidaryta Kužiuose, Šiaulių rajone. Tikimasi, kad tinklas taps pagrindiniu ne pirmo būtinumo prekių įsigijimo centru Lietuvos regionuose.

„Aljansas Aibė“ pramonės prekių grupės vadovė Nomeda Daukantienė vz.lt sakė, kad formuojant naujos koncepcijos parduotuvių asortimentą stengtasi surinkti įvairių kategorijų, tuo pačiu specializuotą prekių derinį.

„Kuriant šį naują prekybos formatą didžiausias iššūkis buvo suformuoti asortimentą, suderinti sutartis su tiekėjais ir užtikrinti prekių tiekimą į regiono parduotuves“, – pasakojo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.