Į Frankfurtą iš Vilniaus lėktuvai skraidys dažniau

Vokietijos oro bendrovė „Lufthansa“ planuoja nuo šio žiemos sezono (spalio pabaigoje) didinti esamų skrydžių dažnį tarp Vilniaus ir Frankfurto, kuris yra itin svarbus aviacijos centras jungiamiesiems skrydžiams (tiek verslo, tiek turizmo kelionėms).

Vilnias oro uostas, naujas skrydis, skrydis į lvovą, skrydžiai, lvovas<br>Asociatyvi D.Umbraso nuotr.
Vilnias oro uostas, naujas skrydis, skrydis į lvovą, skrydžiai, lvovas<br>Asociatyvi D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2023, 2:43 PM, atnaujinta Sep 8, 2023, 2:44 PM

Šiuo metu vykdoma 12 savaitinių skrydžių, planuojama, kad dažnis bus didinamas iki 14 savaitinių skrydžių šiuo maršrutu, praneša Lietuvos oro uostai.

Po skrydžių dažnio padidinimo reguliarus susisiekimas su Frankfurtu vyks nepertraukiamai kiekvieną savaitės dieną. Bilietų pardavimai jau paskelbti oro bendrovės svetainėje.

„Lufthansa“ nuo 2023 metų kovo pabaigos pirmą kartą istorijoje Vilniaus oro uoste pradėjo vykdyti tiesioginius, reguliarius skrydžius net su keturiomis savo grupės kompanijomis: „Lufthansa“, SWISS, „Austrian Airlines“ ir „Brussels Airlines“.

Oro bendrovės „Lufthansa“ ir SWISS vykdo skrydžius į atitinkamai Frankfurtą ir Ciurichą, o „Austrian Airlines“ – į Vieną, „Brussels Airlines“ – į Briuselį. Visi minėti maršrutai jungia Lietuvos sostinę su svarbiais šalies pasiekiamumui gerinti aviacijos centrais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?