Užsukę į šį „Luminor“ klientų konsultavimo centrą galite rasti užrakintas duris: paaiškino, kodėl

„Luminor“ banko klientų konsultavimo centras, įsikūręs Vilniuje, Konstitucijos pr. 21a, nuo rugsėjo 18 d. dėl suplanuotų atnaujinimo darbų laikinai uždaromas, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Luminor“ banko klientų konsultavimo centras, įsikūręs Vilniuje, Konstitucijos pr. 21a, nuo rugsėjo 18 d. dėl suplanuotų atnaujinimo darbų laikinai uždaromas.<br>T.Bauro nuotr.
„Luminor“ banko klientų konsultavimo centras, įsikūręs Vilniuje, Konstitucijos pr. 21a, nuo rugsėjo 18 d. dėl suplanuotų atnaujinimo darbų laikinai uždaromas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2023, 11:00 AM

Skelbiama, kad „Luminor“ bankas Konstitucijos pr. esančias patalpas atnaujins, kad jos taptų modernios ir į jas atvykę klientai galėtų dar patogiau tvarkyti savo finansinius reikalus. Numatoma, jog atnaujinimo darbai neturėtų trukti ilgiau nei keletą mėnesių.

Planuojama, kad modernioje klientų aptarnavimo zonoje bus įrengta daugiau patogių laukimo erdvių, atnaujinti TV ekranai, kuriuose klientai matys visas aktualias „Luminor“ banko naujienas apie produktus ir paslaugas, kitą svarbią informaciją.

Kol vyks atnaujinimo darbai, klientai bus priimami kituose konsultavimo centruose, iš kurių artimiausi yra praėjusių metų pabaigoje naujai duris atvėręs konsultavimo centras, adresu Eitminų g. 3, ir 2021 metais įkurtas klientų konsultavimo centras Aukštaičių g. 7, Vilniuje.

Konstitucijos pr. esančioje patalpose veikiantis bankomatas bus pasiekiamas įprastai, prie jo prieinant iš Lietuvos Statutų gatvės pusės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.