Padažnės skrydžių iš Vilniaus oro uostą į Helsinkį

Suomijos oro bendrovė „Finnair“ šių metų aviacijos žiemos sezono metu vykdys daugiau skrydžių tarp Lietuvos sostinės Vilniaus ir Helsinkio (Suomija). 2022 metų žiemos laikotarpiu oro bendrovė vykdė iki 21 savaitinių skrydžių, o šių metų aviacijos žiemos sezone planuojama vykdyti iki 28 savaitinių skrydžių arba net 4 kartus per dieną.

„Finnair“ lėktuvas Vilniaus oro uoste.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Finnair“ lėktuvas Vilniaus oro uoste.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2023, 11:16 AM

Anot oro bendrovės „Finnair“ direktoriaus Europos regionui Arūno Skujos, sprendimas nemažinti veiklos apimčių ir net jas didinti žiemos sezone buvo priimtas dėl gerų maršruto rezultatų ir populiarumo tarp keleivių.

Helsinkis yra svarbus aviacijos centras visos Europos kontekste, kuris įvardijamas kaip vienas iš prioritetinių ir Lietuvos oro uostams.

Aviacijos ekspertų teigimu, tokiu skrydžių dažnumu tarp Vilniaus ir Helsinkio yra itin patenkinti keliaujantys verslo reikalais, kai reikalingos galimybės išvykti ir grįžti tą pačią dieną, patogiu laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.