Jau pradeda ruoštis kalėdiniam laikotarpiui – viena įmonė iš karto ieško daugiau nei 160 darbuotojų

Logistikos sektorius pradeda ruoštis intensyviam kalėdiniam laikotarpiui. „Omniva LT“ pradėjo samdos kampaniją ir skelbia, kad sezoniniam darbui iš viso šiuo metu įvairiuose šalies miestuose ieško daugiau nei 160 darbuotojų. Didžiausias dėmesys skiriamas kurjeriams, siuntų skirstytojams ir klientų aptarnavimo specialistams.

Nors darbuotojų ieškoma didžiuosiuose miestuose įsikūrusiuose padaliniuose, galimybės įsidarbinti siūlomos ir aplinkinių miestų gyventojams.<br>„Omniva“ nuotr.
Nors darbuotojų ieškoma didžiuosiuose miestuose įsikūrusiuose padaliniuose, galimybės įsidarbinti siūlomos ir aplinkinių miestų gyventojams.<br>„Omniva“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-21 15:32, atnaujinta 2023-09-21 15:39

„Augant siuntų srautams, klientų konsultacijų poreikiui, natūraliai auga ir šias funkcijas užtikrinančių padalinių komandos“, – teigė Mėta Šiaučiulienė, „Omniva LT“ personalo partnerė.

Kurjerių komandos stiprinamos Vilniuje, Kaune, Šiauliuose bei Panevėžyje, siuntų skirstymo komandos – Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje ir Klaipėdoje. Gyvenantys Kaune ar aplinkiniuose miestuose kviečiami papildyti bendrovės klientų aptarnavimo specialistų gretas.

Kaip nurodo M.Šiaučiulienė, nors darbuotojų ieškoma didžiuosiuose miestuose įsikūrusiuose padaliniuose, galimybės įsidarbinti siūlomos ir aplinkinių miestų gyventojams.

„Stengiamės į komandą surinkti motyvuotus darbuotojus, todėl sudarome sąlygas prisijungti ir regionų gyventojams. Pavyzdžiui, kadangi dirbti nuotoliu siuntų skirstymo centro darbuotojams negalima, pasirūpiname jų tarpmiestiniu pervežimu į ir iš darbovietės. Į Vilniaus bei Kauno logistikos centrus organizuojame transportą iš Šalčininkų ar Kaišiadorių ir taip padengiame darbuotojams kelionės į darbą išlaidas“, – sakė M.Šiaučiulienė.

Ji tikina: norintiems tęsti karjerą po sezoninio darbo, įmonė stengiasi sudaryti sąlygas likti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.