Skelbia apie pasikeitusį „Rimi“ parduotuvių darbo laiką: kai kurios užsidarys anksčiau

Nuo spalio 1 d. keičiamas dalies prekybos tinklo „Rimi“ parduotuvių darbo laikas. Iš viso pokyčiai įsigalios 7 tinklo parduotuvėse, o likusios ir toliau dirbs įprastais grafikais. Kaip teigia „Rimi“ prekybos centrų valdymo vadovė Irina Miklienė, šis pokytis vykdomas, atsižvelgiant į pirkėjų srauto sumažėjimą rudens bei žiemos sezono vakarais.

Dalis parduotuvių duris užvers valanda .<br>V.Skaraičio nuotr.
Dalis parduotuvių duris užvers valanda .<br>V.Skaraičio nuotr.
Dalis parduotuvių duris užvers valanda .<br>V.Skaraičio nuotr.
Dalis parduotuvių duris užvers valanda .<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-09-27 08:59, atnaujinta 2023-09-27 09:00

Dalis parduotuvių duris užvers valanda anksčiau

Pasak „Rimi Lietuva“ prekybos centrų valdymo vadovės Irinos Miklienės, parduotuvių darbo laikas koreguojamas pagal nuolat stebimas apsipirkimo tendencijas, kurios šaltuoju metų sezonu skiriasi nuo atostogų laikotarpio. Prie rudens–žiemos sezono laiko sugrįžtama, nes vasarą buvo atliepti pirkėjų poreikiai apsipirkti vėliau, kai lauke dar buvo šviesu.

„Artėjant tamsiajam metų laikotarpiui siekiame užtikrinti, kad mūsų parduotuvės ir toliau atlieptų klientų poreikius bei pageidavimus. Vasarą buvo įprasta į parduotuves užsukti vėliau, tačiau pastebime, jog artėjant žiemai vėlaus vakaro valandomis pirkėjų srautai mažėja“, – teigia I. Miklienė.

Nors dauguma „Rimi“ parduotuvių ir toliau dirbs kaip įprasta, atsižvelgiant į sezoninius pokyčius, sekmadieniais nuo 21 val. užsidarys po vieną parduotuvę Mažeikiuose (Žemaitijos g. 38) ir Telšiuose (Plungės g. 4–1). Nuo spalio 1 d. sekmadieniais trumpiau dirbs ir „Rimi“ parduotuvė Alytuje (Pulko g. 51A) bei Jonavoje (Vasario 16-osios g.). Jų darbo laikas sekmadieniais sutrumpės iki 20 val. vakaro.

Keletas „Rimi“ parduotuvių savo darbo laiką iki 21 val. sutrumpins ne tik sekmadieniais, bet visomis savaitės dienomis. Tai parduotuvės, esančios Utenoje (J. Basanavičiaus g.), Klaipėdoje (Šilutės pl. 62) ir Biržuose (J. Janonio aikštė 5).

„Siekiame, kad kiekvienas klientas „Rimi“ parduotuvėje apsipirktų be trukdžių ir iš jos išeitų geros nuotaikos, todėl atėjus šaltajam sezonui, norime atsižvelgti į pirkėjų įpročius ir prie jų prisitaikyti. Tad ir toliau stebėsime situaciją rinkoje bei besikeičiančius pirkėjų poreikius, atsižvelgdami į tai atitinkamai organizuosime mūsų parduotuvių darbo laiką“, – primena I. Miklienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.