Kaune atidarys specialią vietą jauniems verslininkams

Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė penktadienį atidarys Kauno bendradarbystės centrą „Spiečius“, kuris taps 14-uoju bendradarbystės centru „Spiečių“ tinkle.

Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė penktadienį atidarys Kauno bendradarbystės centrą „Spiečius“.<br>Organizatorių nuotr.
Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė penktadienį atidarys Kauno bendradarbystės centrą „Spiečius“.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-10-27 09:49, atnaujinta 2023-10-27 09:50

„Siekiame sukurti sąlygas, kad jaunieji verslininkai galėtų stiprinti individualaus ir komandinio darbo įgūdžius ir drąsiau žengti pirmuosius verslo žingsnius. Šalyje jau veikia 13-a „Spiečių“, prie kurių kasmet prisijungia keli šimtai regionų verslininkų, todėl neabejoju, kad ir šis centras Kaune sukurs dar daugiau galimybių Lietuvos verslumui augti“, – sako ekonomikos ir inovacijų ministrė A. Armonaitė.

Kaip informuoja Ekonomikos ir inovacijų ministerija (EIMIN), Kauno „Spiečiuje“ daug dėmesio bus skiriama efektyviam komandiniam darbui užtikrinti. Šiame „Spiečiuje“ startuoja nauja verslo idėjų testavimo programa „Come+Test+Grow“, kurios dalyviai galės patikrinti savo verslo idėjas ir jų potencialą rinkoje.

Taip pat bus formuojamos verslo idėjų vystymo komandos ir teikiamos verslo inkubatoriaus paslaugos.

Ministerija tikisi, kad programą sėkmingai pabaigusios komandos galės ir toliau naudotis EIMIN kuruojamomis Inovacijų agentūros teikiamomis verslo plėtros ir eksporto paslaugomis, kurs startuolius, juos augins akceleratoriuose ir prisidės prie konkurencingos Lietuvos ateities.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.