Iki metų galo pabaigos žada paskelbti priemonių verslui už beveik 1 mlrd. eurų

Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė susitiko su regioninių Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų (LPPAR) vadovais aptarti ekonomikos aktualijų ir tolesnio bendradarbiavimo galimybių bei pristatė verslo skatinimo priemones.

Eurai.<br>V.Skaraičio nuotr.
Eurai.<br>V.Skaraičio nuotr.
A.Armonaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
A.Armonaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 10, 2023, 1:41 PM

„Norime pritraukti daugiau investicijų į regionus ir skatinti pridėtinės vertės gamybos ir paslaugų įmonių veiklą. Todėl su verslo atstovais nuolat aptariame, kuo galime būti jiems naudingi ir kaip galime sukurti daugiau galimybių jiems augti.

Iki šių metų pabaigos paskelbsime priemonių, kurių bendra vertė sieks beveik 1 mlrd. eurų. Platus siūlomų paramos priemonių spektras leis verslui investuoti į inovacijas, atsinaujinančią energetiką ir verslo skaitmeninimą, kartu kuriant stipresnę Lietuvą“, – pranešime teigė ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė.

Susitikime su ministre dalyvavo LPPAR asociacijos prezidentas Sigitas Gailiūnas ir generalinė direktorė Giedrė Ražinskienė, Šiaulių PPAR vadovas Alfredas Jonuška ir Panevėžio PPAR vadovas Visvaldas Matkevičius.

Lietuvos ekonomikai stiprinti Ekonomikos ir inovacijų ministerija iki 2023 m. pabaigos paskelbs priemones, kurių bendra vertė siekia beveik 1 mlrd. eurų. Apie 365 mln. eurų numatyta verslui, inovacijoms ir investicijoms, 320 mln. eurų – valstybės ir verslo skaitmenizacijai, 268 mln. eurų – žalesnei ekonomikai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.