Prekybos centras „Pašilaičiai PC“ keičia veidą – „Ermitažas“ erdves užleis moderniam laisvalaikiui ir šeimoms

Nuo kitų metų esminiai pokyčiai laukia prie Vakarinio aplinkkelio įsikūrusio prekybos centro „Pašilaičiai PC“ lankytojų – jiems žadama dar didesnė paslaugų įvairovė. Apdailos medžiagų parduotuvė „Ermitažas“ nuo 2024 m. sausio nusprendė netęsti savo veiklos šioje lokacijoje, pagrindinė priežastis – su ilgalaike plėtros ir pozicionavimo strategija susiję „Ermitažo“ verslo planai. Įmonės išsiskiria bendru sutarimu, prekybos centras „Maxima“ ir kitos parduotuvės, kavinės ir paslaugų centrai čia veiks ir toliau, o atsilaisvinusiose patalpose įsikurs ne tik naujos drabužių, laisvalaikio bei sporto prekių parduotuvės, bet bus įrengtos ir erdvės moderniam laisvalaikiui ir šeimoms.

„Ermitažas“ nuo 2024 m. sausio nusprendė netęsti savo veiklos prekybos centre.<br>P.Mantauto nuotr.
„Ermitažas“ nuo 2024 m. sausio nusprendė netęsti savo veiklos prekybos centre.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2023, 12:57 PM

„Per pastaruosius dešimt metų gyventojų skaičius Pašilaičių seniūnijoje sparčiai plėtėsi – nuo 33 tūkst. iki 42 tūkst., didžioji dalis naujakurių – jaunos šeimos, kurios jau turi vaikų ir nori ne tik prekių gausos, bet ir modernesnio laisvalaikio, sporto ir pramogų. Besikeičiantys poreikiai brandina ir mūsų koncepciją – nusprendėme žengti dar arčiau klientų, pasiūlyti daugiau prekybos ir laisvalaikio erdvių šeimoms su vaikais“, – teigia „Pašilaičiai PC“ valdančios bendrovės „Dakus“ vadovė Živilė Žygienė. Pasak jos, bus įrengti keli nauji traukos centrai, leisiantys „Pašilaičiai PC“ tapti tikru Pašilaičių bendruomenės centru.

Šiuo metu po „Pašilaičiai PC“ stogu veikia apie 20 skirtingų parduotuvių ir paslaugų vietų, planuojama, kad po rekonstrukcijos parduotuvių skaičius ir asortimentas dar labiau išsiplės. Numatyta, kad atsiras naujų, gerai atpažįstamų mados, aksesuarų ir sporto prekių ženklų. Didelė erdvė bus išnuomota puikiai žinomam sporto klubui, čia įrengsiančiam vieną moderniausių sporto erdvių Baltijos šalyse. 3,2 tūkst. kv. metrų plote bus įrengtas vaikų žaidimų parkas, aktyviai ir turiningai pramogauti pakviesiantis įvairaus amžiaus vaikus. Taip pat planuojama įrengti 2,6 tūkst. kv. m ploto, 8 kortų, padelio teniso – Lietuvoje itin sparčiai populiarėjančio sporto – aikštynas.

„Modernaus laisvalaikio, sporto ir pramogų vietų šioje Vilniaus dalyje itin trūksta, todėl planuojame pritraukti daugiau lankytojų iš visų apylinkių – Pašilaičių, Fabijoniškių, Perkūnkiemo, o taip pat – Vilniaus priemiesčių. Vakarinis applinkelis ir jungtis su Molėtų plentu mūsų prekybos centrą paverčia patrauklesniu ir pravažiuojantiems lankytojams, kurie gyvena gyvenvietėse už sostinės“, – sako Živilė Žygienė. Anot jos, per dvejus veiklus metus „Pašilaičiai PC“ jau pelnė lankytojų pripažinimą ir yra vienas iš geriausiai vertinamų prekybos centrų Vilniuje, o dabartiniai pokyčiai tai dar labiau sustiprins.

Planuojama, kad „Pašilaičiai PC“ pirmo aukšto rekonstrukcijos darbai, kurių metu „Maxima“ ir likęs prekybos centras dirbs kaip įprasta, bus baigti 2024 metų antrąjį pusmetį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.