Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentu perrinktas S. Gailiūnas

Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmai (PPAR) Generalinėje asamblėjoje ketverių metų laikotarpiui, Panevėžio PPAR prezidentu perrinktas bendrovės „Lietkabelis“ generalinis direktorius Sigitas Gailiūnas, generaliniu direktoriumi – Visvaldas Matkevičius, rašoma pranešime.

Panevėžio PPAR prezidentu perrinktas bendrovės „Lietkabelis“ generalinis direktorius Sigitas Gailiūnas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Panevėžio PPAR prezidentu perrinktas bendrovės „Lietkabelis“ generalinis direktorius Sigitas Gailiūnas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 28, 2023, 1:36 PM, atnaujinta Nov 28, 2023, 1:37 PM

Skelbiama, kad Panevėžio PPAR viceprezidentais išrinkti Kazimieras Antanynas , Nerijus Gvazdauskas, Rimantas Maženis, Tomas Stonkus ir Rimantas Šiaučiūnas

Asamblėjos metu taip pat buvo atsiskaityta už 2019–2023 metų laikotarpį bei patvirtintas ir būsimas Panevėžio PPAR biudžetas.

Ketverių metų kadencijai perrinktas Panevėžio PPAR prezidentas S. Gailiūnas sako, kad ir toliau bus tęsiami darbai.

„Labai svarbus klausimas – ekonomikos plėtra regionuose. Todėl nemenkas dėmesys bus skiriamas regionams. Kadangi Panevėžio regione turime Rūmų narius, manau, verslo augimas, ekonominių rodiklių perspektyva – garantuota. Be to, toliau bendradarbiausime su Trišale taryba, Lietuvos PPAR asociacija. Dirbdami bendrai daugiau pasieksime ir būsime stiprūs. Rūmai vykdo įvairius tęstinius projektus. O šiuo metu itin svarbus yra Panevėžio kolegijos savarankiškumo klausimas. Taip pat planuojama Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų filialų plėtra“, – kalbėjo S. Gailiūnas.

Patvirtinus Panevėžio PPAR tarybą, kurią sudaro 25 rūmų nariai ir Garbės narys, buvo išrinktas ir Rūmų generalinis direktorius. Juo tapo nuo 2009 metų Panevėžio PPAR vadovaujantis Visvaldas Matkevičius.

Generalinėje asamblėjoje išrinkti ir patvirtinti Panevėžio PPAR Revizijos komisijos pirmininkas ir nariai. Pirmininku išrinktas – Drąsius Liatukas (UAB „Finansų auditas“), komisijos nariais: Jurgita Paškevičė (UAB „Fineta“), Egidijus Žukauskas (įmonė „Meškaupys“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.