„Lidl“ ateina į dar vieną miestą – iki dabar čia šio tinklo parduotuvių nebuvo

Prekybos tinklas „Lidl“ ruošiasi naujos parduotuvės atidarymui ir žengia į dar vieną Lietuvos miestą. Artėjant didžiausioms metų šventėms, gruodžio 14 d., „Lidl“ atidarys savo pirmąją parduotuvę Gargžduose, kuri duris atvers sparčiai besivystančioje miesto dalyje – Dariaus ir Girėno g. 2.

„Lidl“ parduotuvė.<br>„Lidl Lietuva“ nuotr.
„Lidl“ parduotuvė.<br>„Lidl Lietuva“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-12-07 11:47

Parduotuvė Gargžduose duris atvers šalia statomo daugiafunkcio sporto centro, taip pat netoli šią savaitę atidarytos naujosios autobusų stoties. Parduotuvė bus pasiekiama pėsčiomis daugeliui miesto gyventojų, taip pat patogi apsipirkti ir atvykstantiems viešuoju transportu iš aplinkinių miestelių.

Naujoji parduotuvė yra „Lidl“ klientams jau puikiai žinomo formato – jos prekybos salės plotas siekia maždaug 1400 kv. metrų. Parduotuvėje iš viso veiks 11 kasų: 5 įprastinės bei 6 savitarnos, iš kurių 3 – XXL dydžio. Šios kasos puikiai pritaikytos esant didesniems pirkiniams. Parkavimo aikštelėje įrengta šešių vietų elektromobilių įkrovimo stotelė.

Atidarymo dieną naujoji parduotuvė duris atvers 8 val., kitomis dienomis pirkėjų ji lauks nuo 7 iki 23 valandos. Parduotuvės komandą sudarys maždaug 30 darbuotojų.

Statant parduotuvę greta jos įrengti pėsčiųjų takai, taip pat perėja per Dariaus ir Girėno gatvę. Prekybos tinklas sutvarkė ir infrastruktūrinę susisiekimo dalį greta naujosios parduotuvės.

Lidl Lietuva“ taip pat kartu su partneriais finansuoja visos Dariaus ir Girėno g. plėtros projekto rengimą, o dalis darbų atliekama ir šiuo metu. Bus įrengtos naujos nuovažos Dariaus ir Girėno g., taip pat šioje gatvėje bus padidintas eismo juostų skaičius, įrengtos pėsčiųjų perėjos ir saugumo salelės, įgyvendinti kiti eismo sprendiniai, užtikrinantys tiek pėsčiųjų, tiek transporto priemonių eismo saugumą. Įgyvendinant projektą, Dariaus ir Girėno g. bus pakoreguotas ženklinimas, vienoje gatvės pusėje įrengtas pėsčiųjų ir dviračių takas. Ateityje prekybos tinklas įrengs ir antrąją perėją Dariaus ir Girėno g. bei atliks gatvės platinimo darbus greta šiuo metu statomo daugiafunkcio sporto centro.

Greta esančiame sklype įrengta 24 vietų automobilių statymo aikštelę, kuri skirta bendruomenės ir aplinkinių gyventojų naudojimui.

„Statant parduotuvę buvo iškasta nemažai riedulių. Bendraujant su Klaipėdos rajono savivaldybės atstovais, išgirdome puikią jų idėją, kurią ir nusprendėme įgyvendinti – iš dalies riedulių, rastų prie parduotuvės ją statant, suformavome juostą, kuri simbolizuoja ir atkartoja gargždiškiams itin svarbios Minijos upės vingį. Viliamės, jog vietos bendruomenei tai bus malonus ir dėmesio sulauksiantis akcentas“, – kalbėjo „Lidl Lietuva“ komunikacijos vadovas Antanas Bubnelis.

Atidarymo dienos, gruodžio 14 d., rytą pirkėjai bus vaišinami gėrimais ir saldumynais, pirmieji pirkėjai dovanų gaus specialiai atidarymui pagamintus daugkartinius pirkinių maišelius.

Atidarymo proga klientų lauks specialūs pasiūlymai tiek maisto, tiek ir ne maisto prekėms.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 71 „Lidl“ parduotuvė 26 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.