Prekybos centras „Europa“ ir startuolis „LastMile“ informuoja, kaip dirbs per šventes

Darbotvarkėse šventės – joms ruošiasi ir Vilniaus centriniame verslo rajone įsikūręs prekybos centras „Europa“, kuris šventinėmis dienomis dirbs kitokiu laiku. Per Kūčias, antrąją Kalėdų dieną ir Naujųjų metų išvakarėse „Europa“ dirbs iki 17 val., o pirmąją Kalėdų ir Naujųjų metų dieną – nedirbs. Šventinį darbo laiką skelbia ir prekių pristatymo startuolis „LastMile“.

Prekybos centras „Europa“ šventinėmis dienomis dirbs kitokiu laiku.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Prekybos centras „Europa“ šventinėmis dienomis dirbs kitokiu laiku.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2023, 2:02 PM, atnaujinta Dec 20, 2023, 5:34 PM

„Veikiame savo lankytojų ritmu – artėja šventės, per kurias dauguma mūsų skirsime laiką buvimui su artimaisiais. To laukia ir prekybos centre įsikūrusių prekių ir paslaugų vietų darbuotojai. Taigi, per šventes atitinkamai keisis ir „Europos“ darbo laikas“, – sako Viktorija Gražienė, PC „Europa“ valdytoja.

Gruodžio 24-ąją, Kūčių dieną, prekybos centro prekių ir paslaugų vietos, maisto ir pokalbių erdvėje „Dialogai“ įsikūrę restoranai bei „Benu“ vaistinė dirbs nuo 10 iki 17 val.

Gruodžio 25-oji, pirmoji Kalėdų diena, bus nedarbo diena, gruodžio 26-ąją, antrąją Kalėdų dieną, lankytojai PC laukiami nuo 10 iki 17 val. Naujųjų metų išvakarėse lankytojai bus laukiami nuo 10 iki 17 val., o pirmąją Naujųjų metų dieną prekybos centras nedirbs.

Sporto klubas „Lemon Gym“ visomis dienomis dirbs įprastu 24/7 grafiku.

„LastMile“ skelbia, kada pristatys prekes

Prekių pristatymo startuolis „LastMile“ tai pat informuoja savo pirkėjus, kaip dirbs per Kūčias, Kalėdas ir Naujuosius metus. Pasak Tado Narušaičio, startuolio vadovo ir bendraįkūrėjo, per svarbiausias metų šventes darbuotojai turės daugiau laisvo laiko, tačiau bus pasirūpinta ir pirkėjų poreikiais. Šventinėmis dienomis prekių pristatymo laikas koreguosis minimaliai.

„Darbo laikas per šventes keičiamas taip, kad būtų patogu tiek pirkėjams, tiek mūsų komandai. Jau tapę tradicija, kad Kūčių vakarą parduotuvės užsidaro anksčiau, taigi ir prekes pristatysime kiek trumpiau nei įprasta, o pirmąją Kalėdų dieną nedirbsime – tam, kad visi darbuotojai galėtų šį laiką leisti su artimaisiais ir pailsėti. Likusiomis šventės dienomis klientus aptarnausime iki vakaro, tiesa, laikas, iki kurio bus galima užsisakyti prekes, tuomet taip pat nežymiai trumpės“, – sako T. Narušaitis.

Gruodžio 24-ąją, Kūčių dieną, „LastMile“ prekių pristatymo platforma pirkėjus aptarnaus nuo 8 iki 17 val.

Gruodžio 25-ąją, pirmąją Kalėdų dieną, „LastMile“ prekių pirkėjams nepristatinės.

Gruodžio 26-ąją, antrąją Kalėdų dieną, „LastMile“ pirkėjams prekes pristatys nuo 9 iki 18 val.

Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31-ąją, „LastMile“ dirbs nuo 8 iki 18 val.

Sausio 1-ąją, pirmąją Naujųjų metų dieną, „LastMile“ prekių pristatymo platforma pirkėjus aptarnaus nuo 10 iki 19 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.