Skaidrus ES investicijų kelias. Skaitykite, susipažinkite ir pasitikrinkite žinias apie ES projektų finansavimą 4 testo dalis, apdovanojami 3 laimėtojai

Įgyvendinant Europos Sąjungos (ES) finansuojamus projektus svarbu, jog procesai vyktų sklandžiai bei skaidriai. Lrytas.lt pristato projektą „Skaidrus ES investicijų kelias“, kuriame supažindins su keturiais ES projektų finansavimo etapais:

Skaidrus ES investicijų kelias.
Skaidrus ES investicijų kelias.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2023, 7:00 PM

1. Projekto kelias nuo paraiškos kvietimo paskelbimo. Sužinokite, kur būtų galima apie tai rasti išsamesnės informacijos, pasitikrinkite ar esate tinkamas pareiškėjas, susipažinkite su esančiais reikalavimais ir pasiruoškite paraiškos pildymui.

2. Projekto dokumentų rengimas. Sužinokite kaip teisingai parengti projekto įgyvendinimo planą, kodėl svarbu atkreipti dėmesį į kvietimo reikalavimus ir kaip pateikti paraišką.

3. Projektui suteikiamas finansavimas. Kaip teisingai pradėti projekto įgyvendinimą, kokios institucijos atliks patikrinimus ir kaip užtikrinti skaidrumą

4. Poprojektinė priežiūra. Kada projektas įgyvendinamas, ką svarbu atlikti, koks yra jo priežiūros laikotarpis ir ką svarbu žinoti

Kiekviename etape, nuo gruodžio 7 dienos iki gruodžio 21 dienos, kviečiame spręsti testus ir pasitikrinti turimas žinias apie ES projektų finansavimą, valdymą bei įgyvendinimą.

Spręskite testą apie paskutinįjį etapą – poprojektinę priežiūrą ir laimėkite prizus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.