Lėktuvas su lietuviais buvo nutupdytas: vienas keleivių galimai įkando stiuardui

Iš Lenkijos į Islandiją skridę lietuviai pakliuvo į sunkiai įtikimą situaciją – lėktuvas buvo nutupdytas nepasiekus tikslo, mat vienas keleivių galimai įkando stiuardui.

Lėktuvas buvo nutupdytas nepasiekus tikslo, mat vienas keleivių galimai įkando stiuardui.<br>Lrytas.lt skaitytojų vaizdo įrašų stop kadrai.
Lėktuvas buvo nutupdytas nepasiekus tikslo, mat vienas keleivių galimai įkando stiuardui.<br>Lrytas.lt skaitytojų vaizdo įrašų stop kadrai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2023, 2:45 PM, atnaujinta Dec 28, 2023, 9:30 AM

Portalą lrytas.lt pasiekė lietuvių nufilmuoti neįprasti vaizdeliai iš „Wizz Air“ oro linijų lėktuvo. Juose matyti į orlaivį įlipę Jungtinės Karalystės policijos pareigūnai, bandantys išvesti vieną iš keleivių.

Kaip paaiškino skridusi lietuvių šeima, lėktuvas gruodžio 23 d. iš Lenkijos, Varšuvos turėjo skristi į Islandiją, Keflaviką.

Deja, vienas keleivių ėmė labai agresyviai elgtis, esą galimai net įkando vienam iš stiuardų. Dėl to lėktuvas buvo nutupdytas Škotijoje, Glazge. Buvo iškviesti vietiniai policijos pareigūnai, kurie keleivį iš lėktuvo išvedė.

Portalo lrytas.lt žurnalistai kreipėsi į „Wizz Air“ atstovus. Šie patvirtino, kad lėktuve išties buvo nedrausmingas keleivis.

„Skrydžio metu buvo pranešta apie nedrausmingą ir piktą keleivį. Mūsų keleivių salono įgula susitvarkė su situacija taip, kaip yra apmokyta. Kapitonas priėmė sprendimą nukreipti skrydį į Glazgo oro uostą ir iškviesti policiją. Lėktuvas nusileido nesunkiai, o nusileidus keleivis buvo perduotas atitinkamoms institucijoms. Netrukus po to, kai keleivis buvo išlaipintas, lėktuvas išskrido iš Glazgo į pradinę vietą. Saugumas yra mūsų svarbiausias prioritetas, todėl oro bendrovė visiškai netoleruoja įžeidžiančio elgesio su keleiviais ir darbuotojais“, – komentavo „Wizz Air“ atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.