„SIRIN Development“ keičia savo vizualinį identitetą: pristatė atnaujintą logotipą

Vienas didžiausių logistinio nekilnojamo turto (NT) vystytojų ir valdytojų Baltijos šalyse „SIRIN Development“ 2024-uosius pasitinka atsinaujinęs. Įmonė keičia logotipą ir modernizuoja savo prekės ženklą. Šį pokytį nulėmė pasiekti rezultatai bei ambicingi plėtros planai.

Logistikos parkas Vilniuje.
Logistikos parkas Vilniuje.
„SIRIN Development“ vadovas Laurynas Kuzavas.
„SIRIN Development“ vadovas Laurynas Kuzavas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2024-01-12 15:00

Anot „SIRIN Development“ vadovo Lauryno Kuzavo, per daugiau nei 15 metų nuo įmonės veiklos pradžios rinka gerokai keitėsi, daug pokyčių patyrė ir valdomas verslas. Todėl, tapusi didžiausiu logistinio NT vystytoju Baltijos regione, bendrovė nutarė peržiūrėti savo prioritetus.

„Išaugome iki tarptautinio verslo ir tapome lyderiaujančia įmone Baltijos šalyse. Šiandien esame susitelkę į tvarumą, kliento patirtį, kokybę bei ekspertiškumą. Mūsų tikslas nebėra įsitvirtinti rinkoje ar atrasti savo kelią, todėl nusprendėme, jog laikas atnaujinti ir bendrovės vizualinį identitetą. Jį šiandien ir įprasmina mūsų naujasis logotipas“, – sako L.Kuzavas.

Bendrovės vadovo teigimu, atsinaujinęs prekės ženklas – modernus, atspindis įmonės vertybes – augimą, veržlumą, sutelktumą bei pabrėžiantis logistikos DNR, kurį koduoja bendrovės šaknys. Naujajame logotipe vaizduojama stilizuota S raidė, simbolizuojanti NT sektoriaus dinamiškumą, o dominuojanti ryškiai žalia spalva rodo verslo augimą, atsinaujinimą, dėmesį tvariems sprendimams.

„Mūsų naujasis prekės ženklas – ir pasikeitusio požiūrio į logistinio NT vystymą simbolis. Siekdami lyderystės rinkoje, šiandien vystome modernius, energiškai efektyvius ir tvarius logistikos parkus. Juos statome suteikdami galimybes verslui augti bei atsinaujinti. Taip pat padedame klientams optimizuoti išlaidas, sukurti ilgalaikę papildomą vertę taupant kaštus bei įgyti konkurencinį pranašumą. Tai – tvaraus požiūrio į verslą rezultatas, kurį stiprinsime ir toliau, pasitelkdami savo komandą, investicijas bei turimą ekspertiškumą“, – pažymi L.Kuzavas.

„SIRIN Development“ 2024-aisiais planuoja išplėtoti daugiau nei 120 tūkst. kv. m sandėlių ploto Vilniuje, Kaune, Rygoje ir Taline. Investicijos sieks per 100 mln. Eur.

Apie UAB „Sirin Development“

Bendrovė „Sirin Development“ yra vienas didžiausių logistikos nekilnojamojo turto vystytojų Baltijos šalyse. Rinkoje sėkmingai veikdama daugiau nei 15 metų, įmonė išplėtojo virš 600 000 kv. m modernių, energiškai efektyvių ir tvarių logistikos parkų. Šiandien „SIRIN Development“ valdo daugiau nei trečdalį milijono kv. m logistikos NT Vilniuje, Kaune, Rygoje ir Taline. „Sirin Development“ – vienintelė iš Baltijos šalių bendrovių, kuri buvo įtraukta į „PropertyEU Magazine“ sudarytą TOP 20 didžiausių logistikos NT vystytojų Europoje reitingą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.