Lietuvoje veiklą pradės nauja oro bendrovė „Aegean Airlines“: štai kur galėsite nuskristi

Nuo 2024 metų balandžio 19 dienos keleiviai iš Vilniaus oro uosto galės skristi į Atėnus tiesioginiu reguliariuoju skrydžiu, kurį planuoja vykdyti veiklą Lietuvoje pradedanti oro bendrovė „Aegean Airlines“. Skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę „Airbus A320“ tipo lėktuvais.

Lietuvoje veiklą vykdys oro bendrovė „Aegean Airlines“.<br>Scanpix.
Lietuvoje veiklą vykdys oro bendrovė „Aegean Airlines“.<br>Scanpix.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2024, 11:01 AM

Oficialiame oro bendrovės puslapyje jau startavo būsimo reguliaraus maršruto bilietų pardavimai.

Lietuvos oro uostų skrydžių vystymo skyriaus vadovo Tomo Zitikio teigimu, šis maršrutas bus puiki galimybė atostogų keliautojams reguliariai pasiekti Graikiją ir jai priklausančias salas.

„Matome, kad Lietuvos keliautojai itin aktyviai domisi galimybėmis atostogauti, pažinti Graikijos salas bei kitas to regiono valstybes, todėl šis skrydis tikrai atras savo auditoriją. O mums svarbu ir tai, kad Vilniaus oro uoste savo veiklą pradeda nauja tradicinė oro bendrovė, su kurios atstovais mums pavyko atrasti galimybes plėtrai mūsų rinkoje“, – teigia T.Zitikis.

Šiuo maršrutu oro bendrovė „Aegean Airlines“ skrydžius planuoja vykdyti iki spalio mėnesio.

„Labai džiaugiamės, kad 2024 metų vasaros sezono metu pradėsime vykdyti naujus tiesioginius skrydžius iš Atėnų į Vilniaus oro uostą ir taip sujungsime dvi sostines. Tai bus itin patogi galimybė susisiekti ne tik su žemynine Graikijos dalimi, bet ir su mūsų šalies salomis. Mums svarbu tai, kad galime dar labiau išplėsti savo skrydžių tinklą Europoje ir pasiūlyti unikalią kelionės patirtį visiems keliaujantiems su mūsų oro bendrove“, – komentavo oro bendrovės „Aegean Airlines“ atstovas Ioannis Rasoglou.

„Aegean Airlines“ oro bendrovė taps 10-ąja tradicine (angl.: „legacy“) oro bendrove, kuri veiks Vilniaus oro uoste. Minėta oro bendrovė yra nacionalinis Graikijos oro vežėjas, kuris savo tinkle 2023 metais siūlė viso 180 skirtingų krypčių net 49 šalyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.