Į Ukrainą siunčiama paramos siunta vandentiekio ir nuotekų tinklams atkurti

Bendrovė „Vilniaus vandenys“ šią savaitę išsiunčia paramos atsarginėmis dalimis siuntą į Ukrainos Mykolajivo sritį. Jos bus naudojamos vandentiekio ir nuotekų infrastruktūrai atkurti karo nuniokotame regione.

Parama bus naudojama vandentiekio ir nuotekų infrastruktūrai atkurti karo nuniokotame regione.<br>„Vilniaus vandenys“ nuotr.
Parama bus naudojama vandentiekio ir nuotekų infrastruktūrai atkurti karo nuniokotame regione.<br>„Vilniaus vandenys“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-02-06 09:45

Kaip praneša „Vilniaus vandenys“, išgabentą atsarginių dalių siuntą sudaro vandentiekio ar nuotekų tinklams naudojamos tarpinės, vožtuvai ir sklendės, kurios šiuo metu ukrainiečiams reikalingos, vykdant vandentiekio ar nuotekų tinklų atstatymą ir rekonstrukcijas. Bendras krovinio svoris siekia beveik 2,5 tonos.

Tai yra pirmoji bendrovės siunta į Ukrainą atsarginėmis dalimis ir trečioji apskritai į šią karo stipriai paveiktą šalį. Pirmuosius du kartus drauge su Vilniaus savivaldybe ir Susisiekimo ministerija bendrovė paruošė ir skubiai išgabeno du sunkvežimius kokybiško geriamojo vandens ruošimui būtinų medžiagų. Vos prasidėjus karui, Ukrainai įmonė taip pat perdavė ir naudotų visureigių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.