„Sodra“ ieško naujo Vilniaus skyriaus direktoriaus: atlyginimas verčia išsižioti

„Sodra“ paskelbė konkursą Vilniaus skyriaus direktoriaus pareigoms užimti.

„Sodra“ paskelbė konkursą Vilniaus skyriaus direktoriaus pareigoms užimti.<br>V.Skaraičio nuotr.
„Sodra“ paskelbė konkursą Vilniaus skyriaus direktoriaus pareigoms užimti.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2024, 10:39 AM, atnaujinta Feb 21, 2024, 10:40 AM

„Naujojo Vilniaus skyriaus vadovo laukia įdomus ir prasmingas darbas bei galimybė dalyvauti „Sodros“ transformacijoje, automatizuojant veiklos procesus, ugdant naujas darbuotojų kompetencijas bei kuriant ilgalaikę vertę Lietuvos gyventojams“, – išplatintame pranešime cituojamas „Sodros“ direktorius Kęstutis Čereška.

Pasak „Sodros“, naujasis Vilniaus skyriaus direktorius vadovaus įstaigai, kontroliuos įstaigos funkcijų atlikimo kokybę, savalaikiškumą ir atitikimą veiklos sričiai keliamiems reikalavimams.

Taip pat naujasis skyriaus vadovas valdys įstaigos išteklius, atstovaus skyriui santykiuose su kitomis įstaigomis, organizacijomis bei fiziniais asmenimis.

Į šią poziciją kandidatuojantis žmogus privalo turėti aukštąjį universitetinį išsilavinimą, magistro kvalifikacinį laipsnį, ne mažiau kaip 3 metų vadovaujamo darbo patirtį.

Taip pat privaloma mokėti anglų kalbą ne žemesniu kaip B2 lygiu, atitikti teisės aktuose nustatytus reikalavimus, būtinus suteikiant teisę dirbti ar susipažinti su įslaptinta informacija.

Pretendentai dokumentus ir prašymą dalyvauti konkurse turi pateikti ne vėliau kaip iki kovo 6 dienos imtinai. Siūlomas atlyginimas – nuo 4160 eurų iki 5965 eurų neatskaičius mokesčių.

Prie „Sodros“ komandos prisijungęs naujas direktorius vadovaus 700 valstybės tarnautojų ir darbuotojų komandai.

„Sodra“ organizuoja valstybinį socialinį draudimą, rengia ir vykdo valstybinio socialinio draudimo fondo biudžetą, administruoja socialinio draudimo įmokas, užtikrina pensijų, pašalpų ir kitų išmokų teisingą apskaičiavimą, skyrimą bei mokėjimą, organizuoja teisingą apdraustųjų asmenų duomenų tvarkymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.