Apsiperkate šiuose prekybos tinkluose? Jau aišku, kada nedirbs nė viena parduotuvė

Prekybos tinklas „Lidl“ praneša, kad šventinį sekmadienį, pirmąją Velykų dieną – kovo 31-ąją, parduotuvės nedirbs visoje Lietuvoje. Antrąją Velykų dieną, pirmadienį, prekybos tinklo parduotuvės veiks kaip įprasta, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Lidl“ praneša, kad šventinį sekmadienį, pirmąją Velykų dieną parduotuvės nedirbs visoje Lietuvoje.<br>G.Bitvinsko nuotr.
„Lidl“ praneša, kad šventinį sekmadienį, pirmąją Velykų dieną parduotuvės nedirbs visoje Lietuvoje.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Pirmąją Šv. Velykų dieną daugiau nei 8 tūkst. „Maximos“ parduotuvių darbuotojų nedirbs.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Pirmąją Šv. Velykų dieną daugiau nei 8 tūkst. „Maximos“ parduotuvių darbuotojų nedirbs.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Lidl“ praneša, kad šventinį sekmadienį, pirmąją Velykų dieną parduotuvės nedirbs visoje Lietuvoje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Lidl“ praneša, kad šventinį sekmadienį, pirmąją Velykų dieną parduotuvės nedirbs visoje Lietuvoje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2024-03-01 08:41, atnaujinta 2024-03-01 09:54

Įprastu grafiku visos „Lidl“ parduotuvės dirbs ir dieną prieš Velykas, kovo 30-ąją.

„Kaip ir kasmet per didžiąsias šventes, Velykas visi mūsų darbuotojai galės daugiau laiko praleisti su savo šeimos nariais ir artimaisiais bei skirti jiems visą savo dėmesį. Nedirbti per didžiąsias metų šventes jau yra mūsų tradicija, kurią tęsiame ir toliau. Ši iniciatyva sulaukia palaikymo ne tik iš mūsų darbuotojų, tačiau ir iš klientų“, – teigė „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos vadovas Antanas Bubnelis.

„Jau ne vienerius metus pastebime, kad didžiosioms metų šventėms žmonės pradeda ruoštis anksčiau ir ilgesnio galiojimo produktus, taip pat šventines dovanas įsigyja anksčiau. Tai leidžia patogiau susiplanuoti šventinius pirkinius. Būtent todėl ir apie šventinį darbo laiką informuojame iš anksto, kad pirkėjai galėtų patogiai planuoti savo pirkinius. O parduotuvėse jau esantis velykinis asortimentas, kurio kainos draugiškos kiekvieno piniginei, bus palaipsniui pildomas iki pat švenčių“, – pasakojo A. Bubnelis.

Sprendimą nedirbti per Velykas „Lidl“ priima jau septintus metus iš eilės, kad visi įmonės darbuotojai galėtų šventes praleisti su artimiausias šeimos nariais. Prekybos tinklas taip pat turi tradiciją nedirbti ir per kitas didžiąsias metų šventes – pirmąją Kalėdų bei Naujųjų metų dieną.

„Maxima“ informuoja, kaip dirbs per Velykas

Jau ketvirtus metus iš eilės pirmąją Šv. Velykų dieną daugiau nei 8 tūkst. „Maximos“ parduotuvių darbuotojų nedirbs – šventinį sekmadienį jie praleis su artimaisiais.

Norintiems pasilengvinti šventinį pasiruošimą ir negaišti laiko eilėse, prekybos tinklo atstovė pataria velykiniam stalui bei namams reikalingų produktų įsigyti iš anksto ir atskleidė, kokiu laiku apsipirksite greičiausiai.

„Mums ypač svarbu, kad visi įmonės darbuotojai turėtų galimybę per Velykas būti su savo artimaisiais ir švęsti gražiausią pavasario šventę. Pirkėjams norime priminti šventinius apsipirkimus planuoti iš anksto, nes tai padeda ne tik sumažinti prieššventinį nerimą, bet ir sutaupyti – visą kovo mėnesį užtikrinsime nuolatinius mažos kainos pasiūlymus kone visoms prekių grupėms – nuo maisto produktų iki velykinių dekoracijų ar kiaušinių dažų“, – sako Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė.

„Maxima“ primena, jog Velykų išvakarėse ir antrąją Šv. Velykų dieną visos tinklo parduotuvės dirbs įprastu laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.