„Iki“ skelbia, kaip dirbs per Velykas: visą parą veiks 5 parduotuvės

Artėjant Velykoms, prekybas tinklas „Iki“ informuoja savo pirkėjus, kaip parduotuvės dirbs abi šventines dienas.

Parduotuvių darbo laikas.
Parduotuvių darbo laikas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2024, 9:05 AM, atnaujinta Mar 22, 2024, 3:27 PM

Pasak Gintarės Kitovės, „Iki“ komunikacijos vadovės, pirmąją Velykų dieną darbuotojai ilsėsis, tačiau apsipirkti sostinėje bus galima.

Pirkėjų patogumui, visą parą Vilniuje veiks 5 autonominės parduotuvės. Antrąją Velykų dieną, pirmadienį, visos tinklo parduotuvės dirbs įprastu grafiku.

„Darbo laiką per šventes keičiame taip, kad būtų patogu tiek pirkėjams, tiek mūsų komandai. Jau tapę tradicija, kad pirmąją Velykų dieną tradicinėse parduotuvėse nedirbame – tam, kad visi darbuotojai galėtų šį laiką leisti su artimaisiais, draugais ir pailsėti. Tačiau mūsų diegiamos technologinės inovacijos leis užtikrinti, kad pritrūkus būtiniausių prekių, užkandžių, majonezo ar žirnelių, jų įsigyti Vilniuje bus galima. Veiks pirkėjų jau pamėgtos autonominės parduotuvės, kuriose apsipirkti galima 24 valandas per parą, net ir Velykų sekmadienį“, – sako G. Kitovė.

Šiuo metu „Iki“ prekybos tinklas sostinėje jau yra atidaręs penkias autonomines parduotuves Vilniuje, veikiančias be darbuotojų. Visą parą veikiančios „IKI GO“ sostinėje įsikūrusios adresais:

  • Didžioji g. 6, Vilniaus Senamiestyje;
  • Stanevičiaus g. 3, šalia „Neste“ degalinės;
  • Upės g. 6 – didžiausia, pirkėjams atvira ant Baltojo tilto;
  • Savanorių pr. 187D, patogi vykstant į Trakus ar Kauną;
  • Kalvarijų g. 2 – prie pat autobusų stotelės prie Žaliojo tilto.

Antrąją Velykų dieną, pirmadienį, įprastomis valandomis veiks tiek fizinės „Iki“ parduotuvės, tiek po sekmadienio poilsio pirkinius į namus iki 22 val. pristatinės „LastMile“ kurjeriai. Prekių pristatymo į namus paslauga teikiama Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje. Kituose miestuose pirkėjai gali naudotis „Click&Collect“ patogumu ir internetu užsakytus pirkinius atsiimti fizinėje parduotuvėje jau suruoštus maišeliuose.

Patogiau ir sumaniau apsipirkti padeda technologijos

Ištisą parą veikiančiose „Iki“ autonominėse parduotuvėse paskutinės minutės pirkinių šventiniam stalui, skanėstų ar simbolinių dovanų įsigyti itin paprasta – tereikia turėti banko mokėjimo kortelę. Apsipirkimo metu pirkėjas visas prekes gali dėti į savo maišelį ar kuprinę, jam nereikia papildomai imti pirkinių krepšelio.

Prie vartelių specialiame terminale nuskenavęs kortelę ar programėlę pirkėjas gali patekti į parduotuvę, patogiai ir greitai išsirinkti prekes, o išeidamas pro vartelius patvirtinti mokėjimą. Nuo 23 val. iki 7 val. ryto į autonominę parduotuvę galima patekti naudojantis programėle.

Šventiniam Velykų stalui besiruošiantys ir siekiantys sutaupyti pirkėjai kviečiami apsipirkti sumaniai – pirkinius planuoti iš anksto, naudotis e-parduotuvės suteikiamu patogumu, taip pat svarbiausiems apsipirkimams rinktis didžiausio formato (3 širdelių) parduotuves, kuriose asortimentas plačiausias.

Taip pat norint sutaupyti laiko, apsipirkti galima ir internetinėje prekybos tinklo parduotuvėje iki.lt. Suformavus užsakymą, galima rinktis – pirkėjams prekes „LastMile“ kurjeris gali pristatyti į namus penkiuose didžiuosiuose miestuose, arba jas pats klientas gali patogiai atsiimti fizinėje parduotuvėje naudojantis „Click&Collect“ paslauga.

Tarptautinei „Rewe“ grupei priklausantis prekybos tinklas „Iki“ Lietuvoje veikia nuo 1992 metų. Turėdamas 242 parduotuves visoje Lietuvoje, „Iki“ yra vienas didžiausių mažmeninės prekybos tinklų. Tarp didžiausių šalies darbdavių esanti bendrovė yra įdarbinusi apie 5,5 tūkst. darbuotojų. Prekybos tinklas kartu su „Pixevia“ Vilniuje atidaręs penkias autonomines parduotuves su „Iki“ prekių ženklu. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“ ir nuosavo prekės ženklo elektroninę parduotuvę.

Naujienų portalas lrytas.lt skaitytojams paruošė Velykų žaidimą. Žaiskite ir laimėkite Lrytas Premium prenumeratą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.