Dar daugiau prekybininkų paskelbė, kaip dirbs per Velykas – įsidėmėkite

Prekybininkai paskelbė, kaip dirbs per Velykas. Atstovai ragina planuoti apsipirkimus ir kitomis paslaugomis pasinaudoti prieš ar po švenčių.

Dar daugiau prekybininkų paskelbė, kaip dirbs per Velykas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Dar daugiau prekybininkų paskelbė, kaip dirbs per Velykas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Dar daugiau prekybininkų paskelbė, kaip dirbs per Velykas.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Dar daugiau prekybininkų paskelbė, kaip dirbs per Velykas.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Dar daugiau prekybininkų paskelbė, kaip dirbs per Velykas.<br>„Bitės“ nuotr.
Dar daugiau prekybininkų paskelbė, kaip dirbs per Velykas.<br>„Bitės“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 22, 2024, 11:40 AM, atnaujinta Mar 22, 2024, 4:13 PM

Prekybos centras „Europa“ Velykų sekmadienį nedirbs

Prekybos centras „Europa“ Velykų išvakarėse, kovo 30-ąją, dirbs iki 17 val., pirmąją Velykų dieną – kovo 31-ąją, nedirbs, o antrąją – taip pat dirbs iki 17 val. Įprastai visą parą visomis dienomis dirbs tik prekybos centre įsikūręs sporto klubas.

Velykų išvakarėse kovo 30-ąją prekybos centro prekių ir paslaugų vietos, maisto ir pokalbių erdvėje „Dialogai“ įsikūrę restoranai, „Benu“ vaistinė, „Kosmopark“ paroda dirbs nuo 10 iki 17 val. Anksčiau darbą pradės „Iki“ parduotuvė, veiksianti nuo 8 iki 17 val.

Pirmąją Velykų dieną „Europa“ ir joje įsikūrusios prekių ir paslaugų vietos nedirbs.

Antrąją Velykų dieną, balandžio 1-ąją, prekybos centro prekių ir paslaugų vietos, maisto ir pokalbių erdvėje „Dialogai“ įsikūrę restoranai bei „Benu“ vaistinė lankytojų taip pat lauks nuo 10 iki 17 val., „Iki“ dirbs nuo 8 iki 17 val.

Išimtis – sporto klubas „Lemon Gym“ visomis dienomis dirbs įprastu 24/7 grafiku.

Jau aišku, kaip dirbs „Maxima“ parduotuvės

Jau ketvirtus metus iš eilės pirmąją Šv. Velykų dieną nedirbs ir „Maximos“ darbuotojai – šventinį sekmadienį jie praleis su artimaisiais. Daugumai Lietuvos žmonių reikėtų atkreipti dėmesį ir į kitų prekybos bei paslaugų vietų darbo laiko pokyčius.

„Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ šiomis dienomis rekomenduoja rinktis mažiau aktyvias parduotuvių darbo valandas ir apsipirkti tuomet, kai pirkėjų srautai – mažesni“, – teigia Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė.

„Maximos“ atstovė pasakoja: „Pernai metais didžiausias lankytojų srautas parduotuves užplūdo Didįjį penktadienį per pietus – pats apsipirkimo pikas parduotuvėse fiksuotas apie 12 val. ryto. Tad jei paskutinę minutę pritrūkote svarbių ingredientų, apsipirkimus planuokite iki 10 val. ryto arba vakare po 19 val., kuomet pirkėjų srautai ima mažėti.“

„Maxima“ primena, jog Velykų išvakarėse ir antrąją Šv. Velykų dieną visos tinklo parduotuvės dirbs įprastu laiku.

Šventiniu laikotarpiu keičiasi daugelio paslaugų tiekimo vietų darbo laikas, didieji mažmeninės prekybos tinklai kaip „Maxima“, „Rimi“, „Iki“ ir kiti jau pranešė apie sutrumpėjusias darbo valandas ar šventiniu laikotarpiu neveiksiančias parduotuves.

Paskelbtas „Lidl“ parduotuvių darbo laikas

Per didžiąsias metų šventes „Lidl“ parduotuvės taip pat nedirba, tad ir šiemet pirmąją Velykų dieną visos „Lidl“ parduotuvės nedirbs.

„Kaip ir kasmet per didžiąsias šventes, per Velykas visi mūsų darbuotojai galės daugiau laiko praleisti su savo šeimos nariais ir artimaisiais bei skirti jiems visą savo dėmesį. Ši iniciatyva sulaukia palaikymo ne tik iš mūsų darbuotojų, tačiau ir iš klientų.

Antrąją Velykų dieną, pirmadienį, „Lidl“ parduotuvės veiks kaip įprasta. Įprastu grafiku visos „Lidl“ parduotuvės dirbs ir dieną prieš Velykas, kovo 30-ąją“, – komentuoja „Lidl Lietuva“ atstovė ryšiams su visuomene Lina Skersytė.

Darbo laiką skelbia ir „Bitė“ bei „Tele2“ 

Visi „Bitės“ salonai pirmąją Velykų dieną nedirbs, darbuotojai šią dieną skirs šeimai. Raginama vizitus į salonus bei svarbiausių ryšio paslaugų valdymą susiplanuoti iš anksto.

„Nors antrąją Velykų dieną, balandžio 1 d., dalis „Bitės“ salonų didžiųjų miestų didžiuosiuose prekybos centruose vėl atsidarys, prekes ir paslaugas patogiau iš anksto arba užsisakyti internetu“, – sako Laimonas Skurdauskas, skaitmeninių paslaugų bendrovės „Bitė Lietuva“ mažmeninės prekybos vadovas.

„Bitės“ paslaugas ir sąskaitas galima valdyti „Mano BITĖ“ savitarnos svetainėje arba mobiliojoje programėlėje. 

Visi mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ salonai pirmąją šv. Velykų dieną nedirbs, teigia Asta Buitkutė, „Tele2“ viešųjų ryšių vadovė.

Tuo metu antrąją šv. Velykų dieną klientų lauks tuose salonuose, kurie yra įsikūrę prekybos centruose.

Naujienų portalas lrytas.lt skaitytojams paruošė Velykų žaidimą. Žaiskite ir laimėkite Lrytas Premium prenumeratą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.