Permainos Artūro Zuoko gyvenime: „Tam mes buvome pasiruošę“

Politikas, buvęs Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas, praneša apie savo vyninių verslo pokyčius. Sostinėje veikiančios vyninės „Zenoteca“ parduotos „Vynoteką“ valdančiai bendrovei. Apie tai pirmasis pranešė portalas Delfi.

A. Zuokas.<br>T.Bauro nuotr.
A. Zuokas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 28, 2024, 2:51 PM, atnaujinta Mar 28, 2024, 2:57 PM

„Vyno verslas arba bendrai vynas kaip tam tikra industrija yra mano ir daugumos mano šeimos narių hobis. Mes į šį verslą atėjome iš lėto, auginome jį, bet atėjo laikas, kada reikėjo apsispręsti, nes tai reikalauja labai daug asmeninio dėmesio. Šiandien prioritetu aš vis dėlto pasirinkau visuomeninį ir viešą gyvenimą“, – savo sprendimą portalui lrytas.lt grindė A.Zuokas.

Politikas taip pat sakė, jog keletą metų buvo atitolęs nuo aktyvios politinės veiklos, tačiau partijos „Laisvė ir teisingumas“ nariams A.Zuoką išrinkus šios politinės jėgos pirmininku, teko apsispręsti ir parduoti verslą didesniam, labiau patyrusiam partneriui.

Anot politiko, patalpos, kuriose iki šiol buvo įsikūrusios vyninės, bus išnuomotos „Vynoteka“ valdančiai bendrovei. Čia bus galima rasti ir dalį asortimento, kuriuo prekiavo „Zenoteca“.

„Tam mes buvome pasiruošę. Nusprendžiau, kad tiek asmeninio dėmesio pagal savo aktyvumą ir amžių, deja, negaliu skirti.

Vidutinį ir mažą verslą politikoje matysiu kitomis akimis. Aš matau, kiek yra biurokratijos, norint susitvarkyti tam tikrus leidimus, matau, kaip sudėtinga išlaikyti darbuotojus arba juos išmokyti“, – pridūrė politikas.

A.Zuokas užsimena, jog į šį verslą dar tikrai sugrįš, tačiau – kitame vaidmenyje.

„Kai man bus 75–80 metų, aš tikrai grįšiu į barą, pats darysiu kokteilius, pilstysiu vyną ir aptarnausiu klientus“, – mintimis su lrytas.lt pasidalijo politikas.

Anot politiko, tokio baro galima sulaukti ne tik Vilniuje, bet ir kitame mieste.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.