Po programišių atakos – „Norfos“ įspėjimas pirkėjams: primygtinai ragina nesidalinti asmeniniais duomenimis

Prekybos tinklas „Norfa“ pirkėjus informuoja, jog jo socialinio tinklo „Instagram“ paskyra pirmadienio naktį laikinai buvo nulaužta programišių. Panašių atvejų skaičiuojama ir daugiau, todėl pirkėjai raginami atidžiai stebėti socialinėje erdvėje pasirodančią informaciją ir neatskeisti savo asmeninės informacijos.

Pirkėjai raginami atidžiai stebėti socialinėje erdvėje pasirodančią informaciją ir neatskeisti savo asmeninės informacijos.<br>V.Skaraičio nuotr.
Pirkėjai raginami atidžiai stebėti socialinėje erdvėje pasirodančią informaciją ir neatskeisti savo asmeninės informacijos.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2024, 1:29 PM

„Atsiprašome už turinį, kuriuo buvo pasidalinta mūsų vardu – juo dalinosi tie asmenys, kurie nulaužė paskyrą.

Džiaugiamės, jog aktyviai bendraujant su „Meta“ (buvusiu „Facebook“) mūsų „Instagram“ paskyrą jau pavyko atgauti“, – pirmadienį skelbė prekybos tinklas.

Tai – ne pirmasis sukčiavimo atvejis, su kuriuo tenka susidurti „Norfai“.

„Pastaruoju metu nuolat susiduriame su sukčiavimo atvejais, kai „Facebook“ socialiniame tinkle apsimetama „Norfa“, susikuriant naujas paskyras panašiais pavadinimais, tačiau „Instagram“ toks atvejis pirmas.

Raginame išlikti budriais ir neįsitraukti į bet kokią neaiškią veiklą, kurioje prašoma spausti įtartinas nuorodas iš neaiškių šaltinių ar tuo labiau dalintis savo asmeniniais duomenimis, banko prisijungimais. Pastebėjus įtartiną veiklą mūsų vardu, apie tai būtinai praneškite mums. Dėkojame!“ – buvo raginami pirkėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.