Lrytas.lt Pardavimų vadove tapo Jolanta Kamaitienė

Vieno skaitomiausių naujienų portalo lrytas.lt Pardavimų vadovės pareigas nuo gegužės 2 dienos laikinai pradeda eiti ilgametę patirtį žiniasklaidos pardavimuose turinti Jolanta Kamaitienė. Ji keičia iki šiol portalo pardavimams vadovavusią Kristiną Ramonienę. 

Jolanta Kamaitienė.<br>T. Bauro nuotr.
Jolanta Kamaitienė.<br>T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2024, 1:15 PM, atnaujinta Apr 30, 2024, 1:25 PM

J.Kamaitienė naujienų portale lrytas.lt dirba penkerius metus, prieš tai dirbo naujienų portalo 15min pardavimų komandoje, taip pat – 10 metų lauko reklamos įmonėje „JCDecaux“. J.Kamaitienė turi daugiau nei 20 metų patirties pardavimų srityje. 

Lrytas.lt yra stiprus prekės ženklas, pasižymintis aukštu žinomumu ir gerais kokybiniais rodikliais. Lrytas.lt skaitytojai išsiskiria rinkoje – portale praleidžia daugiau laiko, o tai rodo, kad portalu pasitiki ir vertina turinį, kurį kuria redakcijos komanda. 

Per savo ilgametę patirtį sukaupiau daug žinių ir žinau, ko reikia, kad reklama žiniasklaidoje būtų efektyvi, o įmonės, su kuriomis dirbame, pasiektų savo tikslus. Esu pasirengusi ieškoti geriausių sprendimų kartu su klientais ir komanda“, – sako J.Kamaitienė.

2022 m. gruodį Estijos žiniasklaidos bendrovė „Ekspress Grupp“ iš bendrovės „Lietuvos rytas“ įsigijo naujienų portalą lrytas.lt. „Ekspress Grupp“ yra pirmaujanti žiniasklaidos grupė Baltijos šalyse, jos pagrindinė veikla apima interneto žiniasklaidos turinio kūrimą, taip pat laikraščių, žurnalų ir knygų leidybą. 

Be to, grupė valdo elektroninių bilietų pardavimo platformą bei bilietų kasas ir teikia lauko ekranų paslaugas Estijoje ir Latvijoje. Savo veiklą „Ekspress Grupp“ pradėjo 1989 metais, joje dirba beveik 1,1 tūkst. darbuotojų. Lietuvoje „Ekspress Grupp“ valdo portalą „Delfi“, kuriam priklauso 100 proc. naujienų agentūros ELTA akcijų, taip pat internetinės rinkodaros paslaugų teikėją „Digital Matter“.

 

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.