„Baltpool“ valdybos pirmininke išrinkta S. Grinevičienė

Naująja „Baltpool“ valdybos pirmininke išrinkta EPSO-G grupės organizacijos vystymo ir kultūros vadovė Simona Grinevičienė, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

Naująja „Baltpool“ valdybos pirmininke išrinkta EPSO-G grupės organizacijos vystymo ir kultūros vadovė Simona Grinevičienė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Naująja „Baltpool“ valdybos pirmininke išrinkta EPSO-G grupės organizacijos vystymo ir kultūros vadovė Simona Grinevičienė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2024, 5:11 PM

Anot S. Grinevičienės, valdyba turės skirti ypatingą dėmesį pažangiausiems skaitmeniniams sprendiniams ir strateginėms partnerystėms kurti siekiant, kad ilgalaikė vizija ne tik sustiprintų pozicijas rinkoje, bet ir prisidėtų prie Europos dekarbonizacijos ir energetinio saugumo tikslų.

Prieš pasukdama savo profesinį kelią į EPSO-G, S. Grinevičienė kelerius metus vadovavo draudimo bendrovės „Gjensidige“ Baltijos šalių Teisės ir prevencijos padaliniui.

Kiek anksčiau S. Grinevičienė vadovavo Teisės tarnybai „Ignitis grupėje“, ėjo šios grupės įmonių valdybų ir stebėtojų tarybų nario pareigas.

S. Grinevičienė taip pat eina bendrovės „European Merchant Bank“ nepriklausomos stebėtojų tarybos ir audito komiteto nario pareigas ir yra „Baltic Institute of Corporate Governance“ politikos grupės pirmininkė.

Šiuo metu „Baltpool“ valdybą sudaro 5 nariai. Be išrinktos valdybos pirmininkės S. Grinevičienės, valdyboje taip pat dirba Valdemaras Bagdonas, EPSO-G reguliavimo vadovas, Mindaugas Navikas, „KN Energies“ komercijos vadovas, ir nepriklausomi valdybos nariai – Vytautas Vorobjovas, „Dotcon“ vadovaujantysis partneris, AMZ CREW vadovaujantysis partneris, ir Dainius Liulys, antrepreneris ir investuotojas, „DL Invest and Consulting“ vadovas.

EPSO-G įmonių grupę sudaro valdymo įmonė EPSO-G ir penkios tiesiogiai valdomos įmonės „Amber Grid“, „Baltpool“, „Energy cells“, „Litgrid“ ir „Tetas“. EPSO-G ir grupės įmonės taip pat turi „GET Baltic“, „Baltic RCC“ OÜ ir „TSO Holding“ AS akcijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.