Vilniaus oro uoste startavo nauja skrydžių bendrovė: štai kur skraidins

Šeštadienio vakarą į pirmąjį skrydį su nauja oro bendrove „PLAY airlines“ Vilniaus oro uoste išlydėti pirmieji keleiviai. Tiesioginiu reguliariuoju skrydžiu keleiviai pasiekė Islandijos sostinę Reikjaviką, šį maršrutą oro bendrovė planuoja vykdyti kartą per savaitę.

Šeštadienio vakarą į pirmąjį skrydį su nauja oro bendrove „PLAY airlines“ Vilniaus oro uoste išlydėti pirmieji keleiviai.<br>V.Skaraičio nuotr.
Šeštadienio vakarą į pirmąjį skrydį su nauja oro bendrove „PLAY airlines“ Vilniaus oro uoste išlydėti pirmieji keleiviai.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2024, 10:34 AM, atnaujinta May 26, 2024, 10:37 AM

Kaip praneša Lietuvos oro uostai, bendrovė „PLAY airlines“, kuri dalį savo verslo administracinių funkcijų vykdo iš Lietuvoje esančio biuro, apie planuojamus skrydžius tarp Vilniaus ir Reikjaviko pranešė dar šių metų pradžioje. Oro bendrovė skrydžius vykdo moderniais „Airbus A320“ arba „Airbus 321neo“ lėktuvais.

Teigiama, kad šios oro bendrovės veiklos pradžia keleiviams leis ne tik patogiau pasiekti Islandiją, bet atvers galimybes naudotis siūlomais tolesniais skrydžiais tarp Islandijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) bei Kanados.

„Tikimės, kad šią vasarą savo skrydžių pagalba dar labiau padėsime stiprinti Lietuvos ir Islandijos ryšį“, – sakė „PLAY airlines“ generalinis direktorius Einaras Örn Ólafssonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.